R5 3600X ve 2070 sistem için anakart ve kasa tavsiyesi

sabsay

Hectopat
ASUS ROG STRIX 2070 ekran kartı, Ryzen 5 3600X işlemci ve 16 GB Corsair 3600MHz RAM aldım. Eksiklerim ise anakart ve kasa...

Kasa olarak bu modeli düşünüyorum. İnternette cok övülmüş ama tavsiyelerinizi bekliyorum.

Anakart ise Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart modeli fakat emin değilim. Anakart için bütçem 700 TL.
Ayrıca ben bu anakartı alırsam 3600MHz RAM'ler için OC yapmama gerek var mı?

ASUS ROG STRIX 2070 ekran kartı, Ryzen 5 3600X işlemci ve 16 GB Corsair 3600MHz RAM aldım. Eksiklerim ise anakart ve kasa...

Kasa olarak bu modeli düşünüyorum. İnternette cok övülmüş ama tavsiyelerinizi bekliyorum.

Anakart ise Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart modeli fakat emin değilim. Anakart için bütçem 700 TL.
Ayrıca ben bu anakartı alırsam 3600MHz RAM'ler için OC yapmama gerek var mı?

Sectiginiz anakart RAM'leri desteklemiyor. ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA anakartik ozelliklerine gelin orada var destekledigi MHz degerleri. Bu sistem için komik bir anakart butceniz var. 1000TL'ye yukseltmelisiniz. Anakartinizin kasaya sigabileceginden de emin olun.

Kasanız hoş güzel çok güzel değil elbet ama PSU ile birlikte geliyor. PSU'su da yeterli gibu gozukuyor.

Bir şey soracagim. Cidden tum parcalari Vatan'dan mi topladiniz?

Hayır tüm parçaları vatandan toplamadım ekran kartı ince hesap işlemci ram sinerji ssd itopya anakart ve kasayı vatandan almayı düşünüyorum.

Sectiginiz anakart RAM'leri desteklemiyor. ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA anakartik ozelliklerine gelin orada var destekledigi MHz degerleri. Bu sistem için komik bir anakart butceniz var. 1000TL'ye yukseltmelisiniz. Anakartinizin kasaya sigabileceginden de emin olun.

Kasanız hoş güzel çok güzel değil elbet ama PSU ile birlikte geliyor. PSU'su da yeterli gibu gozukuyor.

Bir şey soracagim. Cidden tum parcalari Vatan'dan mi topladiniz?
900TL civarına cıkabilirsem hangi anakart modelini önerirsiniz... overclock yapmadan 3600 mhz ramleri kullanabilceğim bir anakart olsa iyi olur

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı