R5 3600X ve B450 için Ekran kartı tavsiyesi

Excalibur_1998

Centipat
Parçaları toplu şekilde almadan yavaş yavaş kendi çapımda bir bilgisayar topluyorum. İlk defa böyle yüksek meblağlı bir bilgisayar işine girdim. Bazı parçalarda çok acelici davranıp kazıklandığımın da altını çiziyorum.

Elimdeki sistemi daha toplamadım, parçalarım;

Anakart: MSI B450 Tomahawk Max
İşlemci: Ryzen 3600X

Ekran kartı olarak kafamda MSI marka modelli bir kart geçiyor, şu an 1660 Ti Gaming X modelini düşünmekteyim tavsiyeleri bekliyorum. Benim için çok acemice bir toplama bilgisayar serüveni oldu 😀😀

Parçaları toplu şekilde almadan yavaş yavaş kendi çapımda bir bilgisayar topluyorum. İlk defa böyle yüksek meblağlı bir bilgisayar işine girdim. Bazı parçalarda çok acelici davranıp kazıklandığımın da altını çiziyorum.

Elimdeki sistemi daha toplamadım, parçalarım;

Anakart: MSI B450 Tomahawk Max
İşlemci: Ryzen 3600X

Ekran kartı olarak kafamda MSI marka modelli bir kart geçiyor, şu an 1660 Ti Gaming X modelini düşünmekteyim tavsiyeleri bekliyorum. Benim için çok acemice bir toplama bilgisayar serüveni oldu 😀😀
5700 , 2060 , 2060s, 5700xt

Kasa, depolama, RAM ve GPU için bütçeniz nedir? Sistem için en uygun parçaları size söylememiz ve kazıklanmamanız için bu bilgiler önemli :)
Kasam sharkoon TG5 rgb
Depolama olarak James donkeyin 960 GB SSD mevcut.(HDD almayıda düşünüyorum)
Ram olarak gskill tredent Neo Z RGB 3600mhz
GPU için bütçem 3000 TL civarında
Kazıklandığım ürünler monitör ve sıvı soğutma oldu keşke bunları en son alsaydım 😏

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı