R5 3600X ve B450M-H anakart ile OC yapma

suzerain

Kilopat
Arkadaşlar, bir sistemde overclock yapmak için parçaların uyumlu olması dışında tam olarak neler lazım? Güçlü bir soğutma sistemi gerektiğini biliyorum. Bu konuda çok fazla bilgim yok maalesef. Bir sistem toplamayı düşünüyorum ve gerektiğinde overclock yapabilmek isterim. Bu kasa var elimde işlemciyi Böyle bir işlemci yapmayı düşünüyorum. Ekran kartı bu olacak muhtemelen. Anakart burada. Yani şunu öğrenmek istiyorum tam olarak "overlock yapmak için şunlara dikkat etmelisin." Veya değiştirmem gereken bir parça var mı? Ekstra 700W'nin üzerine fan, soğutma sistemi alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasan gerçekten pahalı işlemci soğutucunun iyi olması lazım o işlemcinin stok soğutucusu iyi değil onun yerine uygun fiyatlı bir işlemci soğutucusu al kasanın fiyatından düşür kasayayı fansız ve psusuz alıp kendin ayrı PSU al ve 600W yeterli olacaktır 500 80 Plus bile yeterli olur kasaya fan kendin alabilirsin OC yapacaksan dediğin gibi soğutucunun iyi olması gerek ha ekran kartın pek tercih edilmiyor onun yerine bunu alabilirsin Sapphire Radeon RX5500 XT NITRO+ OC RGB 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (11295-05-20G) | Teknobiyotik iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı