)) ben bilgisayrı yeni topladım çok oyun kurdum oynadım ve denedim sizin söylediğiniz şeyi bende yaşadım bilgisayarı garantiyemi yollasam acaba, ekran kartımı bozuk diye düşündüm sonra bu FPS sorununu RDR2 kurup oynayınca çözdüm daha doğrusu anladım size açıklayayım. Şöyle bir durum var GeForce Experience kullanıyorsan bu ekran kartının yazılımı oyunu sen açınca kendi optimize ediyor ve ideal ayarlarda oynuyorsun. Birçok oyun bu ayarlarda YouTube'den inceleme ayarlarına bakarsan görürsün 2060 Super ekran kartı 60 FPS'de oynatıyor ve nasıl oluyorsa sanki 60 FPS'ye sabitlemiş gibi FPS hiç kımıldamıyor. Oyunu düşük ayarlarda açıyorsunuz nasıl oluyor bilmiyorum ama gene 60 FPS'de oynatıyor. Bunun bir sebebi oyunun çok hafif bir oyun olmaması aslında. Her neyse siz Crysis gibi bir oyun açıp ve GeForce Experience'nin otomatik grafik ayarlarını kapattıktan sonra görürsünüzki FPS çok yükseklere çıkacak, oyunu düşük ayarlarda açınca tabii. Kısaca özetleyeyim, aslında 60 FPS sabit değilsin ama başka oyun dene ve GeForce Experience otomatik ayarları kapat. Bende de aynı şey oldu çok şaşırdım ve başka oyunlarda deneyince anladım ki 60 FPS kilitli değil.