R5 3600X ve RTX 2070S sisteme PSU önerisi

• Konuyu başlatan 1enes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 460

1enes

Femtopat
Daha fazla  
Anakart: X570 GAMING Edge.
İşlemci: 3600X.
Ekran kartı: 2070 Super.
RAM: 2x8 GB.
Kasa: MSI MPG Gungnir 110M.

Bu sistemi karşılayabilecek PSU lazım.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun en kötü 650W PSU gerekli ama benim tavsiyem 700-750W kaliteli PSU almanızdır. Örnek marka FSP.

Bütçe? Performance GD 650 ya da 750W önerebilirim. Bu arada ekran kartını almadıysanız biraz bekleyin isterseniz. Yeni ekran kartları yolda.
Hocam sizce 3070 kartları uygun fiyattan çıkar mı ?
Şimdi bu kartı almak var aklımda ancak en az 2K monitör, güçlü bir PSU ve sağlam bir işlemci olması gerekiyor diye duydum. Bunlar da ekstra masraf demek benim için. Heralde 1080P oynamak istediğim için 1660S yada 2060S'e kalıcağız.

Hocam sizce 3070 kartları uygun fiyattan çıkar mı?
Şimdi bu kartı almak var aklımda ancak en az 2K monitör, güçlü bir PSU ve sağlam bir işlemci olması gerekiyor diye duydum. Bunlar da ekstra masraf demek benim için. Heralde 1080P oynamak istediğim için 1660S ya da 2060S'e kalıcağız.

Fiyatlar şu andan üç aşağı 5 yukarı belli 1660 Super ve 2060 Super'le bayağı fark var bende 1660 Super var MSI Gaming 1080'de her türlü oyunu yüksek ayarda oynuyorum sizde oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam sizce 3070 kartları uygun fiyattan çıkar mı?
Şimdi bu kartı almak var aklımda ancak en az 2K monitör, güçlü bir PSU ve sağlam bir işlemci olması gerekiyor diye duydum. Bunlar da ekstra masraf demek benim için. Heralde 1080P oynamak istediğim için 1660S ya da 2060S'e kalıcağız.

3070 bu kadar ucuz çıkmasa bile 2070S'in dolar bazındaki fiyatı bir nebze düşer.

Bütçe? Performance GD 650 ya da 750W önerebilirim. Bu arada ekran kartını almadıysanız biraz bekleyin isterseniz. Yeni ekran kartları yolda.
Bütün ürünleri temin ettim mevcut dolar kurunu baz alırsak bana maliyetleri; 8,500 TL gibi bir tutar yeni gelecek Ekran kartlarının ucuz olacağını hiç sanmıyorum
High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M750BR-H12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

ikisi arasında gidip geliyorum.
3070 bu kadar ucuz çıkmasa bile 2070S'in dolar bazındaki fiyatı bir nebze düşer.
2070S bana 4,100e geldi bence gayet iyi bir fiyat

Fiyatlar şunadan üç aşağı 5 yukarı belli 1660 Super ve 2060 Super'le bayağı fark var bende 1660 Super var MSI Gaming 1080'de her türlü oyunu yüksek ayarda oynuyorum sizde oynayabilirsiniz.
Anladım bende ki maksat hazır, yeni bir teknoloji olduğundan aldı mı iyisini almak istiyorum. Ama niyetim deliler gibi 4K zorlamak falan değil. 1080P bile işimi görüceğinden alıp almamak konusunda kararsızım. Ek masraflardan dolayı.

Anladım bende ki maksat hazır, yeni bir teknoloji olduğundan aldı mı iyisini almak istiyorum. Ama niyetim deliler gibi 4K zorlamak falan değil. 1080P bile işimi görüceğinden alıp almamak konusunda kararsızım. Ek masraflardan dolayı.

4K ve 1080 arası uçurum fark o size kalmış önerim zaten yukarıdaki yorumumda yazıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı