@metalmen
Aerocool kasa f/p kasası diyebiliriz. Kasaya fazla bütçe ayırmak istemezsen öneririm. Kullanıcı deneyimime buradan ulaşabilirsin;
Selamlar herkese. Bir kaç gün önce topladığım sistemde kullandım bu kasayı. Genel olarak kullanıcı deneyimimi anlatacağım, özellikleri kendi sitesinde ve Youtube’da incelemerini bulabilirsiniz. Öncelikle bu kasayı seçme sebebim bir önceki TT V200TG gibi önü kapalı, hava almayan bir kasadansa...
High Power 750W 80+ Gold PSU f/p olmasının haricinde kaliteli bir PSU. Japon kapasitörleri var, 750W’ın tamamını 12V’tan verebiliyor. Ayrıca korumaları da tam diye biliyorum. PSU için bütçeni arttırabilirsen yukarda arkadaşın biri FSP Hydro G modelini atmıştı, fiyatı iyiymiş ona yönelebilirsin. Corsair modelleri de uygundur onlara da bakabilirsin. Benim önerdiğim PSU’nun tek eksiği modülerlik. Ekran kartına hangi siteden baktığını bilmiyorum, Nitro+ ile Nitro+ SE arasındaki fiyat farkını da bilmiyorum. 200 liradan fazla fark varsa Nitro+ almanı öneririm. Nitro+ 2010MHz boost, Nitro+ SE 2035MHz boost frekansına sahip. Bu performans farkı yaratmaz. Ayrıca son güncellemeyle Nitro+’ın frekans değerleri bir hayli yükseldi. Normalde 1950-2000MHz arasında gidip geliyordu şuan 2000-2040MHz arası gidip geliyor. Nitro+’ı kendim kullanıyorum, tavsiye ederim.