R5 3600X ve RX 5700 XT sürekli reset atma sorunu

Problemi tam olarak çözdün mü usta bende de neredeyse aynı sistem var ve bende aynı hataları alıyorum. Nasıl düzelttin neler yaptın yardımcı olur musun?

Problemi tam olarak çözdün mü usta bende de neredeyse aynı sistem var ve bende aynı hataları alıyorum. Nasıl düzelttin neler yaptın yardımcı olur musun?
Merhabalar,
  • CSM ayarını UEFI'ye çektim.
  • AMD Radeon eski güncel programı kaldırdım 19.12.1'e çektim.
Bu şekilde kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım bundan sonra.

Hala devam ediyor. Geçmiyor sorun ama alışıyorsun :D Forumda da takip etmene gerek yok kimse yardımcı olmayacak yalandan 3-5 şey yap diyecekler ki bildiklerinden değil tüm sorunların altına aynı şeyi yazıyorlar. Sonra da ya senin xxxx parçan arızalı değiştir onu diyecek birisi. Sonra bir diğeri başka bir parça arızalı diyecek. Sonra onlar aralarında konuşmaya başlayacak 'ne oldu geçen xxx adlı kullanıcının sorununu çözebildin mi' diye soracaklar birbirilerine ve 'evet hallettik sorun psu imiş' diyecek biri diğerine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı