R5 3600X ve RX 6700 XT'li sistem ile Valorant'ta nasıl 240 FPS üstüne çıkılır?

Açık bir şey söyleyeceğim belki bazıları bana katılmayacak ama R5 3600 ve 3600X işlemcileri RX 6700XT gibi bir kartı tamamen besleyebilecek bir işlemci değil. Kaldı ki Valorant işlemci ağırlık bir oyun olduğundan (AAA+ oyunlara kiyasla) bu durum yaşanması gayet doğal.

Açık bir şey söyleyeceğim belki bazıları bana katılmayacak ama R5 3600 ve 3600X işlemcileri RX 6700XT gibi bir kartı tamamen besleyebilecek bir işlemci değil. Kaldı ki Valorant işlemci ağırlık bir oyun olduğundan (AAA+ oyunlara kiyasla) bu durum yaşanması gayet doğal.
3060ti ile 3600 kullanıyorum kartımdan maalesef tam performans alamıyorum, kesinlikle katılıyorum :)

Hocam i5 2. nesil GTX 750 Ti ile 1080p Low'da 150-200 arası alıyorum. Sizin sistem en az 300 vermesi lazım. Güncel sistemlerin dusuk FPS verme sebebinin yeni GPU driver güncellemeleri ile sistem kisitlama tuzagi olarak görüyorum. Hiçbir zaman güncel driver güncellemeleri, Windows kullanmam. Amaç sistem kısıtlamak yeni PC aldırmak. Benim PC 10 yıllık ama FPS neredeyse yeni PC'lerle aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı