R5 4500-RX 6500 XT Sistem kendini kapatıyor

Talhas8

Hectopat
Bilgisayar masaüstünde veya internette gezerken kendini kapatıyor. Ama GTA 5 gibi oyun oynarken hiçbir sorun olmadan rahatlıkla oynayabiliyorum.
Sistem özellikleri.
Bunun RX 6500 XT modeli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220619_004104_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220619_004104_com.android.chrome.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen Power suply yani güç kaynağı yetersizdir veya işlemci fazla ısınınca sistemi kapatıyor istersen sistemin termal macununu yenileyebilirsin eğer olmazsa Power suply'ında bir sorun vardır.

Muhtemelen Power suply yani güç kaynağı yetersizdir veya işlemci fazla ısınınca sistemi kapatıyor istersen sistemin termal macununu yenileyebilirsin eğer olmazsa Power suply'ında bir sorun vardır.

İşlemci kendini kapatsa GTA oynarken kapatır hocam ama Power Supply yeterli gelmiyor olabilir 750W bir tane almak iyi olabilir.

İşlemci kendini kapatsa GTA oynarken kapatır hocam ama Power Supply yeterli gelmiyor olabilir 750W bir tane almak iyi olabilir.

Power da yeterli gelmese GTA oynarken kapatır. Ayrıca 6500XT'ye 750W PSU ne, düzgün bir 550-600W iş görür.

Virüs taraması yapıp deneyin bir de.

Ben genelde Opera kullanıyorum ama bu aralar Microsoft Edge kullanıyorum Opera kullanmamın sebebi şudur hem seri hem de harcanılabilecek en düşük sistemi harcar.

Ha ben Opera kullanamam diyorsan Microsoft Edge kullanın zaten Chrome'da olan her şeyi Microsoft Edge'e aktarabilirsin (Chrome tarayıcı geçmişi, Chrome eklentileri gibi birçok şeyi aktarır)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı