R5 5500 1660 Super sistem oyun oynarken kapanıyor

haohmaru

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynarken yaşıyorum belli bir süre oynadıktan sonra bilgisayarı kapanıyor. Boştayken başıma gelmedi, tekrar açmaya çalıştığım zaman sadece kasa ışıkları yanıyor. Ne monitör, ne klavye, ne de fare ışıkları yanıyor sadece kulaklığa güç gittiği için yanında ışığı yanıyor kulaklığın ve kasanın ışıkları yanıyor. Sorun neden olabilir yardımcı olacak var mı? Bozmak istemiyorum sistemi.

Sistemim:
R5 5500.
GTX 1660S.
Gigabyte A520M-H
16 GB DDR4 RAM.

Ekleme yapayım, komple fişi çekmedikten sonra hiçbir şekilde sistem açılmıyor. Fişi çekip açtığım zaman açılıyor.
psu da bence bi sıkıntı var bence. Psu markası ne bide psunun değerlerinide konturol edebilirsin

PSU'yu OCCT programıyla test edebilirsiniz. OCCT dahilinde PSU testi var.

resimdeki kasaya dahil 600+80 WAT Gamebooster psu vardı alırken fiyat performans diye önerdiler bu kasayı aldım içine toplayıp sistem zaten yeni bugün 2. oluyor bu fifa 23 oynuyordum en son kapandıgı zaman şuan ekran kartı kullanımı %100 e dayanıyor sıcaklık 65 de sabit bazen 70 olup geri iniyor

Sorun ne zaman ortaya çıktı? Bilgisayar üzerinde herhangi bir oynama vs. yaptınız mı?
sistemde oynama yapmadım sadece ekstradan sata ssd taktım kasaya onu da tam beceremedim gerçi sağ altta donanımı güvenle kaldır seçenegi var basınca ssd görünmüyor

Dosya Ekleri

• gamebooster-gb-g5170b-600w-80-usb-3-0-mid-tower-kasa-b160b9.jpg
    gamebooster-gb-g5170b-600w-80-usb-3-0-mid-tower-kasa-b160b9.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 41
Resimdeki kasaya dahil 600+80 wat Game Booster PSU vardı alırken fiyat performans diye önerdiler bu kasayı aldım içine toplayıp sistem zaten yeni bugün 2. oluyor bu FIFA 23 oynuyordum en son kapandıgı zaman şu an ekran kartı kullanımı %100'e dayanıyor sıcaklık 65 de sabit bazen 70 olup geri iniyor.

Sistemde oynama yapmadım sadece ekstradan SATA SSD taktım kasaya onu da tam beceremedim gerçi sağ altta donanımı güvenle kaldır seçenegi var basınca SSD görünmüyor.

Reis PSU değerlerin yazıldığı yerde 12v yazacak altında da boşlukta bir rakam yazar. Oradaki yazan rakamı söyler misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı