R5 5500 %90 kullanılıyor ve 93 derece oluyor

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
3 gun once bilgisayar aldım, bilgisayarcı kurulumu yaptı. Dun sabah her şey iyıydı aksam CS:GO'ya girdigimde Engine error hatası veriyordu ve PUBG mobilde FPS cok dusuktu. Bugün girdım baktım islemcı şu an 91 derece yuzde 93 kullanıyor. Engine error hatası ıcın komut isteminden videoda denılen seyleri yaptım olmadı. Bilgisayar konusunda sıfır bilgim var. İslemci R5 5500, Windows 10 Pro, ekran kartı RX 6650 XT.

Engine error hatası ıcın komut isteminden videoda denılen seyleri yaptım olmadı. Bilgisayar konusunda sıfır bilgim var. İslemci R5 5500, Windows 10 Pro, ekran kartı RX 6650 XT.
Hocam o kadar yüksek ısı normal değil, Termal Macun az sıkılmış ya da güzel sıkılmamış olabilir, soğutucu tam oturtulmamış olabilir.

Termal macun sürüldü mü? Soğutucu olarak ne kullanılıyor?

Bilgisayar konusunda sıfır bilginiz varsa uğraşmayın, götürün kurulumu yapan bilgisayarcıya baksın sorun neymiş. Biz size ne desek hiç bir şey anlamayacaksınız muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…