R5 5500 CPU 88 derece

Merhaba CPU 88 derecelere kadar cıkıyor daha 1 hafta olmadı termal macunu yeniledim fakat böyle. İşlemcim Ryzen 5 5500 normal midir bu durum? GPU'm genelde 65 70 derece. PC'yi temizlettiğim yerdeki abi de demişti fan yetersiz kalıyor kule tipi takalım demişti taktırmamıştım zararlı mıdır taktırmalı mıyım?

Aynı işlemciye sahibim bu kadar ısınması imkansız fan oturmadığı içindir veya termal macunu çok az sürmüş olabilir kalitesiz marka olabilir.

1200 mü bide :D yok artık. Dostum o seni gelir kapısı olarak görür yıllardır tamir ettirdiğim abi deme hiçbir manevi değerin yok onda. Maddi değerin var. Şuncacık anlattığın öyküde adamın mevzusunu anladım. İyiki onay vermemişsin. Para kolay kazanılmıyor araştır işlemcinin voltajını düşür boostu

Aynı işlemciye sahibim bu kadar ısınması imkansız fan oturmadığı içindir veya termal macunu çok az sürmüş olabilir kalitesiz marka olabilir.
Hafta sonu yanına gidip herşeyi soracam temizlik ve macun sürmesine 950tl para vermistim

İnsanlık halidir stok fanı tam sıkmamış olabilir. Sürdüğü termal macun kalitesizse bu da yapabilir.
Üzüldüm açıkçası. Bu kadar para alıyorsa insan bir açar sıcaklıkları kontrol eder.
Kontrol etti ve bana 94 derecele kadar çıkıyor dedi ve kule tipi fan önerdi herhalde kontrol ettiginde sorun varsa yaptığını düşünmek istiyorum ve bana çözüm olarak kule tipi fanı önerdi artık yapabileceğim tek şey o fanı taktırmak ve düzelmesini beklemek olucak insallah verdiğim paraya değer

Son düzenleme:
Hafta sonu yanına gidip herşeyi soracam temizlik ve macun sürmesine 950tl para vermistim
30 dakikalık iş ayrıca inanılmaz basit. 950tl haram olsun ona. Utanmadan ısınma problemine fandan dolayı demiş kule tipi takalım demiş. Bilen adam sorununu kökten kesmeyi planlayan kişi biostan falan da konuşurdu ama bu adam direkt işi ticarete vurmuş. 400tl lik kule tipiyi 1200tl ye montajıyla kitleyecekti. Yazıklarım olsun. Bu konuya okuyan her kim varsa hiçbir esnaf bilgisayarcıyla bir iş yapmayın. Kendiniz öğrenmeye bakın termal macundu temizlikti öğrenilmesi zor işler değil. Kule tipini git satın al kendin tak bu da zor bir şey değil Lego yapar gibi montaj yapacan. Yedirmeyin şu fırsatçı karaktersizlere paranızı.
Bu tarz ticaret yapan insanlardan nefret ederim bilgisi olmayan insanlardan geçimini sağlar.

30 dakikalık iş ayrıca inanılmaz basit. 950tl haram olsun ona.
Bu tarz ticaret yapan insanlardan nefret ederim bilgisi olmayan insanlardan geçimini sağlar.
Adam üstelik komşum sayılır dükkanı ile evimin mesafesi 500 metre yoktur artık yarın yanına gidip soracağım olmadı kule tipi fanı taktırıp sorunun çözülmesini umacağım çevremde başka pcden anlayan mekan olmadığı için buna mecbur kalıyorum 10 senelik hukukumuz var onun ile

Adam üstelik komşum sayılır dükkanı ile evimin mesafesi 500 metre yoktur artık yarın yanına gidip soracağım olmadı kule tipi fanı taktırıp sorunun çözülmesini umacağım çevremde başka pcden anlayan mekan olmadığı için buna mecbur kalıyorum 10 senelik hukukumuz var onun ile
İşte 10 senelik hukuk komşuluk yüzyüze bakmayı insan düşünür azıcık onurlu olur. Utanmıyor mu acaba sana bu fiyatlara iş yaparken sormak isterdim. Neyse hakkında hayırlısı, ben sana konuşmuş oldum dostum üzüldüm adına. Kendin öğrenmeye bak bu işleri muhtaç olma basit şeyler için şunlara yazık günah parana.

Hafta sonu yanına gidip her şeyi soracağım temizlik ve macun sürmesine 950TL para vermistim.

Kontrol etti ve bana 94 derecele kadar çıkıyor dedi ve kule tipi fan önerdi herhalde kontrol ettiginde sorun varsa yaptığını düşünmek istiyorum ve bana çözüm olarak kule tipi fanı önerdi artık yapabileceğim tek şey o fanı taktırmak ve düzelmesini beklemek olacak inşallah verdiğim paraya değer.

Hocam macundan önce kaç dereceydi.

Vallahi
30 dakikalık iş ayrıca inanılmaz basit. 950tl haram olsun ona. Utanmadan ısınma problemine fandan dolayı demiş kule tipi takalım demiş. Bilen adam sorununu kökten kesmeyi planlayan kişi biostan falan da konuşurdu ama bu adam direkt işi ticarete vurmuş. 400tl lik kule tipiyi 1200tl ye montajıyla kitleyecekti. Yazıklarım olsun. Bu konuya okuyan her kim varsa hiçbir esnaf bilgisayarcıyla bir iş yapmayın. Kendiniz öğrenmeye bakın termal macundu temizlikti öğrenilmesi zor işler değil. Kule tipini git satın al kendin tak bu da zor bir şey değil Lego yapar gibi montaj yapacan. Yedirmeyin şu fırsatçı karaktersizlere paranızı.

Hocam macundan önce kaç dereceydi.
Sürmeden önce daha düşüktü ne yaptı anlamadım 75 80 derecelerdeydi ve 1 sene macun yenilememiştim şuan yenilediğim hslde 88lere kadar cıkıyor ve şuan farkettim ki bir soketi takmamış ne soketi olduğunu bilmiyorum aşşagıdaki fotoğrafta mevcut

İşte 10 senelik hukuk komşuluk yüzyüze bakmayı insan düşünür azıcık onurlu olur. Utanmıyor mu acaba sana bu fiyatlara iş yaparken sormak isterdim. Neyse hakkında hayırlısı, ben sana konuşmuş oldum dostum üzüldüm adına. Kendin öğrenmeye bak bu işleri muhtaç olma basit şeyler için şunlara yazık günah parana.
Dostum şuan farkettim bir soketi takmamış mavi başlı o nedir bilmiyorum yarın kesinlikle götüreceğim aşşağıdaki fotogrqfta mevcut

Dosya Ekleri

• IMG_5279.jpeg
    IMG_5279.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5279.jpeg
    IMG_5279.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5278.png
    IMG_5278.png
    410,9 KB · Görüntüleme: 22
Vallahi.

Sürmeden önce daha düşüktü ne yaptı anlamadım 75 80 derecelerdeydi ve 1 sene macun yenilememiştim şu an yenilediğim hslde 88'lere kadar cıkıyor ve şu an fark ettim ki bir soketi takmamış ne soketi olduğunu bilmiyorum aşagıdaki fotoğrafta mevcut.

Dostum şu an fark ettim bir soketi takmamış mavi başlı o nedir bilmiyorum yarın kesinlikle götüreceğim aşağıdaki fotogrqfta mevcut.

O kablo sanki arkadan geliyor gibi. Belki macunu az sürdü belki de tam oturtamadı. Soket mavi başlı değil ışıktan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı