R5 5500 CPU 88 derece

Merhaba basim bugün gittim ve kasayı götürdüm ve kendi isteğim üzerine işlemciyi açtırdım termal macun sürmüş fakat fanda sıkıntı varmış aldım kasayı arkadasımın tanıdığı bir abiye götürdük oda aynı şeyi söyledi ve bana kule tipi fan önerdi o da macunu yenileyip fan takalım dedi bende kabul ettim artık yapacak birşey yok aşşagıdakini taktırdık zar zor sığdı ama 1200 vermektense 800 verdim fc25 yüksek ayarlarda aşşağıdaki sıcaklıklara kadar düstü sorun şuanlık halloldu benim nezlimde ama şunu öğrendim bir daha asla komşum dediğim adama götürmeyeceğim araştırınca beş kuruş etmeyen bir insan şuan sadece ekran kartımın temizlenmesi lazım tozlanmış pcyi alalı tam 1 sene oldu gpu sıcaklıgıda fc25 yüksek ayarlarda 65 75 küsür arasında gidip geliyor normal değerler midir
Hayırlısı olsun dostum. Ben sana demiştim komşuluğa bakmaz 10 yıllık hukuka bakmaz bu tip insanlar, iyi yaptın. Ben senin yerinde olsam bu saatten sonra selam dahi vermem.

Hayırlısı olsun dostum. Ben sana demiştim komşuluğa bakmaz 10 yıllık hukuka bakmaz bu tip insanlar, iyi yaptın. Ben senin yerinde olsam bu saatten sonra selam dahi vermem.
Yükte gpu 75 küsürlere cıkıyor sıkıntı olmaz değil mi değerli dostum bu arada tesekkür ederim beni destekleyip aydınlattığın için

Yükte gpu 75 küsürlere cıkıyor sıkıntı olmaz değil mi değerli dostum bu arada tesekkür ederim beni destekleyip aydınlattığın için
Rica ederim dostum samimi insanlar çıksın karşımıza hep böyle. Aydınlatsın, bu hayatta çok ihtiyacımız var bu tarz şeylere. İnsanlar artık o kadar bencil olmuş ki kimin başına ne geliyorsa gelsin kafasındalar. Seni tanıdığıma memnun oldum, yaşadığın durumu ilk konudan itibaren ayıkmıştım. Durumları kendimi paralayacak dahi olsam izah edecektim sana.

Gpu yükte 75 derece gayet iyi bir sıcaklık normal kabul edilebilir. 85 derece yukarısını görmemesin yeter. HWmonitör uygulamasını indir oradan ssd sıcaklıklarına kadar detaylı her şeyin sıcaklığı çıkıyor. Buraya ss at bakalım. Zarar görmesin hiçbir donanımın inceleyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı