Sıfırdan alsa tamam 5600 ama uğraşmaya değmez anlamında söyledim.Nasıl değmez hocam tüm forum bağıra bağıra r5 5600-5500 farkını anlatmaya çalışıyor.
Sıfırdan alsa tamam 5600 ama uğraşmaya değmez anlamında söyledim.Nasıl değmez hocam tüm forum bağıra bağıra r5 5600-5500 farkını anlatmaya çalışıyor.
DLSS kalite veya dengelide Ultra ayarlarda son yıllarda çıkmış optimizasyonu çok kötü olmayan oyunları 60FPS oynatır diye düşünüyorum. Optimizasyonu kötü olanlarda ise High-Ultra karışımıyla en kötü 60 FPS oynarsanız.
Şu an 1080p için yeterli bir sistem kısacası ama R5 5600 olsa daha iyi olurdu. 5500'de güzel fiyat performans ürünü tabii ki.
Hocam öyle oyunlar oynuyorsanız 5 sene de 10 sene de götürür. AAA için 5 senelik bir ömrü var diye düşünüyorum.Bu sistem beni kaç yıl götürür? Sadece Valorant CS2 Gibi oyunlar için
Bu sistem beni kaç yıl götürür? Sadece Valorant CS2 gibi oyunlar için.
AAA+ dan kastınız nedir hocamHocam öyle oyunlar oynuyorsanız 5 sene de 10 sene de götürür. AAA için 5 senelik bir ömrü var diye düşünüyorum.
Büyük bütçeli, ekran kartına yük bindiren oyunlar.AAA+ dan kastınız nedir hocam
Tamam teşekkür ederim. Bu arada FIFA 23 aldım rahat şekilde oynatır dimi?Büyük bütçeli, ekran kartına yük bindiren oyunlar.
Oynatır ama Fifa 23 çok sorunlu bir oyun hocam arada takılmalar falan olabilir o oyunun sıkıntısı haberiniz olsun.Tamam teşekkür ederim. Bu arada FIFA 23 aldım rahat şekilde oynatır dimi?
Tamam teşekkür reis hayırlı sahurlarOynatır ama Fifa 23 çok sorunlu bir oyun hocam arada takılmalar falan olabilir o oyunun sıkıntısı haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.