Az önce YouTube'da video izlerken birden kapandı. Tekrar açmaya çalıştığımda anlık olarak işık açılıyor ve kapanıyor. Daha taksiti yeni bitti. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ryzen 5 5500/GIGABYTE Radeon RX 580 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING bilgisayar/ İtopya
Sorunun videosu:
VIDEO
Akım korumalı priz almama ragmen boyle bir sorun olabilir mi? Dediklerinizi yaptim ancak bir duzelme yok. Power tusu ile ilgili olabilir mi? Bilgisayar henuz 4 aylikHocam bu tür sorunlar genellikle kısa devreden dolayı olabiliyor...
Bu yüzden anakarta dışarıdan gelen (kasa fanları, ön paneldeki USB bağlantıları vs.) Tüm kabloları sökmeniz daha iyi olur...
Akım korumalı priz almama ragmen boyle bir sorun olabilir mi? Dediklerinizi yaptim ancak bir duzelme yok. Power tusu ile ilgili olabilir mi? Bilgisayar henuz 4 aylik
Kapatmak istediğimde ise Power tusundan kapanmiyor. Basili tutsamda. Acmaya calisirken 3. 4. Uzun basisimda bilgisayar aciliyor
görüntü alıyorum. şuan da bilgisayar açıldı ve kullanabiliyorum ancak tekrar bir anda kapanma gibi bir sorun olur mu bilmiyorum. POWER tuşuna kısa bastığımda ışık yanıp sönüyor art arda 4-5 kere denedim aynı şey oluyor. 1 kaç kere uzun power tuşuna bastığımda bilgisayar ışıkları yanıyor ve açılıyor bilgisayar. sizce sorun ne? dediğim gibi power tuşu olabilir mi?Hocam peki ekran kartını çıkarıp onboarddan görüntü almayı dener misiniz?
Görüntü alıyorum. Şu an da bilgisayar açıldı ve kullanabiliyorum ancak tekrar bir anda kapanma gibi bir sorun olur mu bilmiyorum. Power tuşuna kısa bastığımda ışık yanıp sönüyor art arda 4-5 kere denedim aynı şey oluyor. 1 kaç kere uzun Power tuşuna bastığımda bilgisayar ışıkları yanıyor ve açılıyor bilgisayar. Sizce sorun ne? Dediğim gibi Power tuşu olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.