R5 5500 RX 6600 CS:GO maça geç giriyor

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Oyun hızlı açılıyor fakat atöyle, bot, resmi eşleştirme vs olsun çok yavaş giriyor. Normalde 15 saniyede açılırdı, son 2 - 3 gündür 2 veya 5 dakika arasında giriyor.

RX 6600.
R5 5500.
16 RAM.
HDD kurulu.

HDD ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yıllardır HDD'de oynarım son 2 3 gündür böyle yavaş giriyor. Arkadaşlarımda HDD'ye kurulu oynuyorlar 15, 20 saniyede giriyor.

HDD'de 15-20 saniyede açılması mümkün değil. Mape önceden girdikleri için 2. kez girerken hızlı açılıyordur. Bu dönemde HDD kullanılmaz. 7400 RPM HDD bile aşırı yavaş geliyor bana.

HDD'de 15-20 saniyede açılması mümkün değil. Mape önceden girdikleri için 2. kez girerken hızlı açılıyordur. Bu dönemde HDD kullanılmaz. 7400 RPM HDD bile aşırı yavaş geliyor bana.

Benim Windows zaten SSD'e kurulu, oyunlarda HDD'e kurulu. Ben daha 2 gün önce maça 15 saniyede bağlanıyordum. En baba 30 saniye olsun ama 5 dakika beklediğimi hiç hatırlamıyorum. CS:GO ağır bir oyunda değil.

HDD ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yıllardır HDD'de oynarım son 2 3 gündür böyle yavaş giriyor. Arkadaşlarımda HDD'ye kurulu oynuyorlar 15, 20 saniyede giriyor.

Dostum SSD kullanıyorum 7000 MB değerlerinde yazma ve okumaya sahip 15 - 20 saniyede benim bile girmiyor.

Benim Windows zaten SSD'e kurulu, oyunlarda HDD'e kurulu. Ben daha 2 gün önce maça 15 saniyede bağlanıyordum. En baba 30 saniye olsun ama 5 dakika beklediğimi hiç hatırlamıyorum. CS:GO ağır bir oyunda değil.

HDD ile o kadar süre pek mümkün değil fakat öyle olduğunu varsayıyorum. HDD'nin ömrüne bakar mısınız?

Dostum SSD kullanıyorum 7000 MB değerlerinde yazma ve okumaya sahip 15 - 20 saniyede benim bile girmiyor.

İnanın hocam belki en geç 30 saniyede bağlanıyorumdur. İlk maç 50 saniyede giriyor olabilir fakat diğer maçlar ortalama 20 saniyede giriyordu. Son 2 gündür çok geç giriyor.

HDD ile o kadar süre pek mümkün değil fakat öyle olduğunu varsayıyorum. HDD'nin ömrüne bakar mısınız?

Yazılımla mı bakıyoruz hocam? Bilmiyorum tam.

İnternetle ilgili paket kaybı olabilir mi?

İnternetim Max 81 Mbps. Ortalama 70 Mbps alıyorum.

@ardanoir @kanuutux SSD'ye taşıdım yine aynı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı