- RAM
- 8x2 3000 MHz
- SSD veya HDD modeli
- KINGSTON
- Ekran kartı
- AMD RX6600
- Anakart
- ASUS A320M-F
- İşlemci
- RYZEN 5 5500
İyi günler yaklaşık 1 ay önce yeni bir sistem dizdim ve içeriği şu şekilde:
Ryzen 5 5500 işlemci.
AMD RX 6600 8 GB ekran kartı.
8x2 3000 MHz HyperX RAM.
ASUS A320M-F anakart.
Rampage 600W PSU.
Kingston 500 GB SSD.
Problem genelde video izlerken ve oyun oynarken ortaya çıkıyor. Ekrandaki pikseller birden kayıyor aşağı doğru ve saçma sapan bir görüntü ortaya çıkıyor. Sorunun ekran kartı kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ama bir ihtimal HDMI kablosu da olabileceğini düşünüyorum çünkü çok iyi bir marka değil kablom. Aşağıya da fotoğraflarını koyacağım nasıl bir görüntü çıktığına dair. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi sosyaller.
Ek olarak:
Fareyi bir yere hareket ettirdiğimde ya da tekerleği kaydırdığımda sorun o anlık çözülüyor.
Ryzen 5 5500 işlemci.
AMD RX 6600 8 GB ekran kartı.
8x2 3000 MHz HyperX RAM.
ASUS A320M-F anakart.
Rampage 600W PSU.
Kingston 500 GB SSD.
Problem genelde video izlerken ve oyun oynarken ortaya çıkıyor. Ekrandaki pikseller birden kayıyor aşağı doğru ve saçma sapan bir görüntü ortaya çıkıyor. Sorunun ekran kartı kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ama bir ihtimal HDMI kablosu da olabileceğini düşünüyorum çünkü çok iyi bir marka değil kablom. Aşağıya da fotoğraflarını koyacağım nasıl bir görüntü çıktığına dair. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi sosyaller.
Ek olarak:
Fareyi bir yere hareket ettirdiğimde ya da tekerleği kaydırdığımda sorun o anlık çözülüyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: