R5 5500 RX 6600 GPU kullanımı neden düşük?

YouTube'daki insanlar kadar FPS alamiyorum demek yerine oyuna göre kullanim ve FPS degerlerinizi yazarsaniz hocalarımız daha rahat yardimci olabilir.

Gördüğünüz her şeye darbogaz demeyin 5500 6600e darbogaz yapacagini hic sanmiyorum.
Biraz daha insan gibi mi konuşsak acaba atıcam şimdi zaten

Hangi videolar? Ayrıca sistem değerlerini de görmek lazım.
IMG_20250128_212953.jpg

IMG_20250128_212925.jpg

alttaki düşük ayarlar en üstteki ise ultra ayarlar

Termal macunu yeni değiştirdim sorucak olursanız

Son düzenleme:
Biraz daha insan gibi mi konuşsak acaba atacağım şimdi zaten

Eki Görüntüle 2409978

Eki Görüntüle 2409979

Alttaki düşük ayarlar en üstteki ise Ultra ayarlar

Termal macunu yeni değiştirdim soracak olursanız

Hocam internetten baktım da PUBG de alabileceğiniz FPS'i alıyorsunuz zaten. Bir gariplik yok ki. O işlemci ile 120 üstünü görmek zor. Bende düşük FPS alıyorum deyince 50-60 falan sandım. Zaten olması gereken bu.

Hocam internetten baktım da PUBG de alabileceğiniz FPS'i alıyorsunuz zaten. Bir gariplik yok ki. O işlemci ile 120 üstünü görmek zor. Bende düşük FPS alıyorum deyince 50-60 falan sandım. Zaten olması gereken bu.
Anladım hocam yardımlarınız için teşşekürler, bende ekran kartında falan bir sıkıntı falan var sandım.

Sorun PUBG'nin kendisinde bende i5 11400F ve RX 6600 var. Ben %100 CPU ile oynuyorum galiba i9 almamız lazım PUBG FPS stutter olmadan oynayabilmek için onlarca mail attım PUBG'ye tek tek forumlarda yaşanan sorunları anlattım. Ekibimize ilettik teşekkür ederiz diyorlar sürekli bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı