R5 5500 RX 6600 sistem alınır mı?

Sepete eklenmiyor dalga mı geçiyorsun nasıl 11500 TL oluyo

Sepete eklenmiyor dalga mı geçiyorsun nasıl 11500 TL oluyor?
Şimdi sepete ekle dedim ve eklemiyormus harbiden vallahi dalga geçmiyordum

Yahu kardesim simdi dedigimle ne alakasi var? RX6600 olan sistem sepete eklenmiyor iste, islemci stoku bitmis. Eklese 11K'yi gececek. Neyin seyi bu. Ahahah.

11k Arc A750 ise butcesine uyuyor ve APU almasindan iyidir.
Sizin önerdiğiniz kasayı alsam ekran kartı sıkıntı çıkarır mi veya da kampanya mi bekleyeyim itopya vb sitelerde Arc yeni çıktığı için sıkıntı yaratır falan dediler o yüzden pek alasim gelmedi

Şimdi sepete ekle dedim ve eklemiyormus harbiden vallahi dalga geçmiyordum.

Sizin önerdiğiniz kasayı alsam ekran kartı sıkıntı çıkarır mi veya da kampanya mi bekleyeyim İtopya vb sitelerde Arc yeni çıktığı için sıkıntı yaratır falan dediler o yüzden pek alasim gelmedi.

11k bütçeye başka alternative atabilecek babayiğit varsa, atsın. Şu an bütçene göre alınır. Nadiren 11k RX6600 düşer. Ben beklemezdim, o topa pek girmem. Özellikle 12100F, yani LGA1700 gibi güncel soketli varken.

11k bütçeye başka alternative atabilecek babayiğit varsa, atsın. Şu an bütçene göre alınır. Nadiren 11k RX6600 düşer. Ben beklemezdim, o topa pek girmem. Özellikle 12100F, yani LGA1700 gibi güncel soketli varken.
Bütçem kasa için 15.000 e kadar monitör vb şeyler de alacağım bu arada kusura bakma reis sepete eklemedigim için stokta olup olmadığına bakmamıştım Hakkını helal et

Bütçem kasa için 15.000 e kadar monitör vb şeyler de alacağım bu arada kusura bakma reis sepete eklemedigim için stokta olup olmadığına bakmamıştım Hakkını helal et
15binse rx6600 sistem alabirsin

LGA1700 olması bir şey değiştirmez çünkü DDR5 işlemcileri bu Anakart'a ekleyecek bütçesi olan bu Anakartları almaz. Ayrıca DDR5 işlemci yeni piyasa sisteminde hazır sistemle çok daha uyguna gelecektir yani eldekini satıp yeni bir güncel hazır sistem almak daha mantıklı olmaya devam edecek. LGA1700 olması hiçbir anlam ifade etmiyor.

LGA1700 olması bir şey değiştirmez çünkü DDR5 işlemcileri bu anakarta ekleyecek bütçesi olan bu anakartları almaz. Ayrıca DDR5 işlemci yeni piyasa sisteminde hazır sistemle aynı paraya gelecektir yani eldekini satıp yeni bir güncel hazır sistem almak daha mantıklı olmaya devam edecek. LGA1700 olması hiçbir anlam ifade etmiyor.

LGA1700 olması AM4'e daha güncel işlemciler barındırıyor. Amaç DDR5 değil.

Bu sistemden sonra pek ciddiye alasım gelmedi.

Gayet detaylı açıkladı LGA1700 olması hiçbir şey ifade etmiyor.

Hayır, ediyor. Eğer AM4 soket alırsa 5600 dışında mantıklı işlemci yok. Eğer LGA1700 alırsa 13400F mantıklı mesela, alabilir. Yeni gelen 14400F de olacak. AM4'ten çok daha mantıklı özellikle bu düşük bütçeye.

Bu sistemden sonra pek ciddiye alasım gelmedi.

Hayır, ediyor. Eğer AM4 soket alırsa 5600 dışında mantıklı işlemci yok. Eğer LGA1700 alırsa 13400F mantıklı mesela, alabilir. Yeni gelen 14400F de olacak. AM4'ten çok daha mantıklı özellikle bu düşük bütçeye.
Oyun oynayan birisi için 5500 ve 5600 yeterli bir işlemci. RX6600 ile 13400F kullanma ihtimali yok sadece fantezi düşünceler bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı