R5 5500 RX 6600 Sistem Kendi Kendine Kapanıyor

Alwaxyn

Hectopat
APU bilgisayarım vardı güçlendirme yaptım ve RX 6600 ve Ryzen 5 5500 taktım. Ondan sonra bir sorun başladı kendi kendine yeniden başlıyordu. PSU da olabilir diye 600W PSU aldım fakat devam ediyor. Genelde oyun açarken oluyor. 2 saat The Forest oynadım sorunsuz oynattı sonra CS'ye geçeyim dedim CS'yi yükledim açtım bilgisayar gitti. Tekrar açtım ve yine gitti. Bir daha da açmadım. Sıcaklık kontrolü yaptım Forza Horizon da 60 derece civarıydı. Sıcaklık değil. Sorun ne olabilir?

-Ryzen 5 5500.
-Sapphire Pulse RX 6600.
-ASUS Prime A320M-E
-2x8 GB 2666 MHz RAM.
-MSI MAG 600W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
APU bilgisayarım vardı güçlendirme yaptım ve RX 6600 ve Ryzen 5 5500 taktım. Ondan sonra bir sorun başladı kendi kendine yeniden başlıyordu. PSU da olabilir diye 600W PSU aldım fakat devam ediyor. Genelde oyun açarken oluyor. 2 saat The Forest oynadım sorunsuz oynattı sonra CS'ye geçeyim dedim CS'yi yükledim açtım bilgisayar gitti. Tekrar açtım ve yine gitti. Bir daha da açmadım. Sıcaklık kontrolü yaptım Forza Horizon da 60 derece civarıydı. Sıcaklık değil. Sorun ne olabilir?

-Ryzen 5 5500.
-Sapphire Pulse RX 6600.
-ASUS Prime A320M-E
-2x8 GB 2666 MHz RAM.
-MSI MAG 600W PSU.

Bir format at virüs girmiş olabilir.

-Ryzen 5 5500.
-Sapphire Pulse RX 6600.
-ASUS Prime A320M-E
-2x8 GB 2666 MHz RAM.
-MSI MAG 600W PSU.

İşlemci değişince bilgisayar Core bilgilerini çoğunlukla göstermiyor eski Core u gösterir bilgisayar bende öyle olmuştu format lazım söyleyeyim. Yani bilgisayarın şuan bilgileri eski işlemcine kayıtlı adı tabiki ryzen 5 5500 gösterir ama içerdeki dosyalardaki bazı dosyalarda eski işlemci core ları kalıyor o yüzden hata veriyor olabilir bende apu dan sistemi yükselttim format lazım net.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı