R5 5500 RX 6600 XT düşük performans

İşletim sistemi
Windows 10
Ekran kartı sürücülerini temizlediniz mi?

FurMark ile benchmark yapıp skoru bizimle paylaşır mısınız?

Dostum selam. Ryzen 5 5500 ıslemcı bende de var ve guncellemeden sonra boyle bır FPS düşmesi FPS dusmesı yasadım ben de. Guncellemeden once 300-400 FPS'mın 250'ye kadar dusuyordu akıcıydı oyun fakat guncellemeden sonra AMD tabanlı ıslemcılerde ozellıkle Ryzen 5 5500 cok etkılendı. Buyuk ıhtımal optımızasyon sorunlu bir sorun olustu AMD tabanlı ıslemcıler ıcın cunku Reddit vs cok baktım ve Ryzen 5 5600X 7500 ıslemcılı ınsanlar bıle aynı sorunu yasıyor. Bende dahıl ama bazıları ıse yasamıyor tamamen sans meselesı galıba.

Ekran kartında bir performans kaybı yok. BIOS güncel mi?

Ekran kartında bir performans kaybı yok. BIOS güncel mi?

Bu da bendekı degerler hocam bir bakarsanız adam yokken ekran kartı daha cok watt cekıp adam varken daha aza ınıyor saçma degıl mı?

Dosya Ekleri

• 4.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 41
  • 5.png
    3 MB · Görüntüleme: 42
Bu da bendekı degerler hocam bir bakarsanız adam yokken ekran kartı daha cok watt cekıp adam varken daha aza ınıyor saçma degıl mı?
Buradaki antrenman modundakiler npc olduğundan işlemciye yük bindirmezler. Benim gördüğüm şey online olmamasına rağmen işlemciye binen yükün çok olması. Windowsta arka planda çalışan gereksiz şeyleri kapatın. Öte yandan sorun oyundan da kaynaklanıyor olabilir. Riot oyunlarında böyle abuk sabuk optimizasyon problemleri oluyor.

Arka planda çalışan hiçbir hizmet yok optimizasyonlar yapıldı ve HPET kapalı o.c edildi Turbo güç profili aktif NVIDIA Denetim Masası ayarları Max performans ayarlandı RAM'ler 3200 MHz ama FPS düşmesi yiyorum şimdi bilgisayarcıya götürüyorum PSU ve M.2 SSD denemesi yaptıracağım. Bu hafta 10 kez elektrik kesildi çünkü acaba zarar mı gördü.

Şimdi hocam bende ki M.2 SSD bayağı eski galiba 89 sağlığı vardı ve testlerde okuma yazma 400 MB hız çıkıyordu normalde 1100'e 500 falan şimdi değiştirip 2200'e 1100 olan bir M.2 SSD taktım test yapıp bilgi vereceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…