Ekran kartı sürücülerini temizlediniz mi?
FurMark ile benchmark yapıp skoru bizimle paylaşır mısınız?
Ekran kartında bir performans kaybı yok. BIOS güncel mi?
Buradaki antrenman modundakiler npc olduğundan işlemciye yük bindirmezler. Benim gördüğüm şey online olmamasına rağmen işlemciye binen yükün çok olması. Windowsta arka planda çalışan gereksiz şeyleri kapatın. Öte yandan sorun oyundan da kaynaklanıyor olabilir. Riot oyunlarında böyle abuk sabuk optimizasyon problemleri oluyor.Bu da bendekı degerler hocam bir bakarsanız adam yokken ekran kartı daha cok watt cekıp adam varken daha aza ınıyor saçma degıl mı?
Buradaki antrenman modundakiler NPC olduğundan işlemciye yük bindirmezler. Benim gördüğüm şey Online olmamasına rağmen işlemciye binen yükün çok olması. Windows'ta arka planda çalışan gereksiz şeyleri kapatın. Öte yandan sorun oyundan da kaynaklanıyor olabilir. Riot oyunlarında böyle abuk sabuk optimizasyon problemleri oluyor.
Buradaki antrenman modundakiler NPC olduğundan işlemciye yük bindirmezler. Benim gördüğüm şey Online olmamasına rağmen işlemciye binen yükün çok olması. Windows'ta arka planda çalışan gereksiz şeyleri kapatın. Öte yandan sorun oyundan da kaynaklanıyor olabilir. Riot oyunlarında böyle abuk sabuk optimizasyon problemleri oluyor.
Ekran kartında bir performans kaybı yok. BIOS güncel mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.