R5 5500 & RX6600 sistemde 5 ila 10 saniyelik kasmalar

EnesSins

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
T_FORCE VULKAN 2x8 3200 MHZ DDR4
SSD veya HDD modeli
JAMES DONKEY 500GB M.2 SSD
Ekran kartı
ASUS DUAL RX6600 8GB
Anakart
ASUS PRİME A520M_E
İşlemci
RYZEN 5 5500
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bayağı bir zamandır oyunlarda random aralıklarla 5 ila 10 saniye boyunca FPS 15 ila 20 FPS'lerde gezip sonra normal aldığım değere yükseliyor, ben bir türlü anlamadım. Ayrıyeten video izlerken de ses ve videonun aynı şekilde kastığı oluyor. Normalde böyle bir problemim yoktu ta ki AMD'nin yeni driverlerinin kuruncaya kadar. Driverlerin hepsini DDU'yla sildim, eski versiyonları yükledim ama değişen bir şey olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. (Hiçbir sıcaklık problemim yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bayağı bir zamandır oyunlarda random aralıklarla 5 ila 10 saniye boyunca FPS 15 ila 20 FPS'lerde gezip sonra normal aldığım değere yükseliyor, ben bir türlü anlamadım. Ayrıyeten video izlerken de ses ve videonun aynı şekilde kastığı oluyor. Normalde böyle bir problemim yoktu ta ki AMD'nin yeni driverlerinin kuruncaya kadar. Driverlerin hepsini DDU'yla sildim, eski versiyonları yükledim ama değişen bir şey olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. (hiçbir sıcaklık problemim yok.)

Emin değilim ama o anakart ekran kartına göre biraz eski kalmış sanırım ama emin değilim daha iyi bilen arkadaşlar daha doğru bilgi verebilir. Sanırım o sisteme en az bir B550 lazım gibi.

Emin değilim ama o anakart ekran kartına göre biraz eski kalmış sanırım ama emin değilim daha iyi bilen arkadaşlar daha doğru bilgi verebilir. Sanırım o sisteme en az bir B550 lazım gibi.

Hocam gayet güncel ve yeterli bir anakart. zaten 3000 ve 5000 serisi için çıkmış bir anakart

Hocam SSD yüzünden olabilir.

Biraz daha açıklayabilir misiniz hocam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı