R5 5500 RX6600 sistemdeki parçalar uyumlu mu?

MLD'nin bu ürünün kötü olduğunu biliyorum ama yine günü kurtaracak bir ürün. Sıfır alınmaz evet onun yerine daha iyi alternatifler var. Ayrıca bu tutumunuz nedir? Teknopatı zamanım olduğunca takip etmeye çalışırım zaten 2021'den beri teknik bilgimin ham maddesi teknopat oldu. Ben sadece fikrimi ve tecrübelerimi ifade ettim. Kullandığım MLD SSD bana göre iyiydi yani kullanımda ağır kullanımda falan bir sıkıntısı yoktu. Tabii kişiden kişiye değişir. Kim ne istiyorsa onu kullansın.
Kötü bir ithamda bulunmadım zaten. Aktif olduğunuz bir forumun YouTube kanalında paylaşılmasına, hadi diyelim görmediniz (çok normal), Google arama sonuçlarında "MLD SSD alınır mı?" yazdığınızda yine ilk sayfanın üstlerinde kısaca ve hızlı bir şekilde bilgi veren bir video olmasına rağmen, düşündürücü ifadesi bırakmanız garip geldi.

İfade kullanırken sallamasyon değil, araştırarak ve bilginiz dahilinde ifade bırakmanızı rica ederim. Forumun kalitesi için önemli.

Bu bir hazir sistem mi yoksa toplama mi? Toplamaya benziyor ama bütçe verilirse daha iyisi olur mu diye kontrol edilebilir.
Toplama

Uyumlu. MLD SSD almanızı önermem. Onun dışında gayet iyi.
Aslında okuma yazma hızları için MLD almıştım. Peki bu ssd yerine fiyat performans bir ssd öneriniz var mı(1tb)?

2x16 yerine 2x8 sonra bir ustune ek para 5600 olmaz mi?
Bu sistemi daha çok render için kullanacağım onun için 16×2 seçtim

Peki bu sistem yazdığım kasaya sorunsuz sığar mı?

MLD SSD degistirilip bu alinabilir. (?)

MLD nin okuma yazma hızı daha fazla olduğundan seçmiştim.
MLD çok ucuz parçalar mı kullanıyor?

Son düzenleme:
Toplama

Aslında okuma yazma hızları için MLD almıştım. Peki bu ssd yerine fiyat performans bir ssd öneriniz var mı(1tb)?

Bu sistemi daha çok render için kullanacağım onun için 16×2 seçtim

Peki bu sistem yazdığım kasaya sorunsuz sığar mı?

MLD nin okuma yazma hızı daha fazla olduğundan seçmiştim.
MLD çok ucuz parçalar mı kullanıyor?
Hocam fiyat ne kadar tutuyor? SSD pek bilgi alanımda değil. Ancak Technopat YouTube kanalında MLD SSD'lerin ne iyi ne de kötü olduğu söyleniyor. Bazı yerlerinde fiyatı düşük tutmak için kalitesiz parçalar kullanıyorlarmış. Farklı bir modele yönelebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı