R5 5500 Sistem ekranda görüntü yok

anilusluu

Femtopat
Daha fazla  
Bugün B450M Pro anakart, AMD R5 5500 işlemci ve DDR4 RAM aldım her şeyi taktim. Fakat bilgisayarı çalıştırdığımda ekran gelmiyor. İşlemci fani falan her şey çalışıyor gözüküyor ama ekranda görüntü yok. Ne yapmalıyım?

Bugün B450M Pro anakart, AMD R5 5500 işlemci ve DDR4 RAM aldım her şeyi taktim. Fakat bilgisayarı çalıştırdığımda ekran gelmiyor. İşlemci fani falan her şey çalışıyor gözüküyor ama ekranda görüntü yok. Ne yapmalıyım?
Dostum o işlemcide dahili grafik birimi yok. Ekran kartı olmadan görüntü alman mümkün değil.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    203,3 KB · Görüntüleme: 30
ramin 2 tane ise çıkarıp denermis
ramin 2 tane ise çıkarıp denermisin?
1 tane

Dostum o işlemcide dahili grafik birimi yok. Ekran kartı olmadan görüntü alman mümkün değil.
1050ti ekran karti var

Hocam monitörden gelen görüntü kablosunu ne tarafa taktınız? Anakartın görüntü çıkışlarına bağlamamanız gerekiyor.

Doğrudan Ekran kartına bağlı olmalı.
o sekilde zaten

Büyük ihtimalle anakartınız da güncel bios kurulu değil. Ben de öyle olmuştu çünkü. Eski işlemciyi takarak güncelledim öyle görüntü geleski
Büyük ihtimalle anakartınız da güncel bios kurulu değil. Ben de öyle olmuştu çünkü. Eski işlemciyi takarak güncelledim öyle görüntü geldi.
eski islemci ile bu anakart uyumlu degil nasil guncelliycem?

BIOS güncellemeyi denediniz mi?
hayir nasil yapicam onu eski islemci anakart ile uyumlu degil

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı