Dostum o işlemcide dahili grafik birimi yok. Ekran kartı olmadan görüntü alman mümkün değil.Bugün B450M Pro anakart, AMD R5 5500 işlemci ve DDR4 RAM aldım her şeyi taktim. Fakat bilgisayarı çalıştırdığımda ekran gelmiyor. İşlemci fani falan her şey çalışıyor gözüküyor ama ekranda görüntü yok. Ne yapmalıyım?
buyur kralHocam ekran kartı mevcut değil mi sistemde?
Hocam monitörden gelen görüntü kablosunu ne tarafa taktınız? Anakartın görüntü çıkışlarına bağlamamanız gerekiyor.buyur kral
ramin 2 tane ise çıkarıp denermis
1 taneramin 2 tane ise çıkarıp denermisin?
1050ti ekran karti varDostum o işlemcide dahili grafik birimi yok. Ekran kartı olmadan görüntü alman mümkün değil.
o sekilde zatenHocam monitörden gelen görüntü kablosunu ne tarafa taktınız? Anakartın görüntü çıkışlarına bağlamamanız gerekiyor.
Doğrudan Ekran kartına bağlı olmalı.
Büyük ihtimalle anakartınız da güncel bios kurulu değil. Ben de öyle olmuştu çünkü. Eski işlemciyi takarak güncelledim öyle görüntü geleski
eski islemci ile bu anakart uyumlu degil nasil guncelliycem?Büyük ihtimalle anakartınız da güncel bios kurulu değil. Ben de öyle olmuştu çünkü. Eski işlemciyi takarak güncelledim öyle görüntü geldi.
hayir nasil yapicam onu eski islemci anakart ile uyumlu degilBIOS güncellemeyi denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.