R5 5500 sistemde B550 anakartın kısa devre yapması normal mi?

mbappe07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim:
MSI RTX 4060.
R5 5500.
16 GB DDR 4 RAM Vengeance.
Gigabyte B550 anakart.
Kingston 1TB 3500MHz SSD.
MSI 650W PSU.

Sistem uyumu konusunda toplarken bir suphe yoktu ama topladiktan sonra 1 ay sikintisiz kullandim. Sonra gece oyun oynarken sistem bir anda gitti. Ertesi gun hallederim dedim bayagi bir ugrastim ona rağmen yapamayinca bir tanidiga verdim sistemi. Anakart kisa devre yapmis diyor ve cuzi bir miktar ucret istedi. Sizce normal mi anakartin kisa devre yapmasi?

Basit bir sorun görmüş, saçma bir gerekçe ile para istiyor sanırım. :) Anakart kısa devre yapacak olsa sebepsiz yere olmaz. Fiziksek bir hasar ya da fabrikasyon bir sorun olması gerekir. Fiziksel bir sebep yok sizin durumunuzda. Fabrikasyon bir sorun olsa garantiden çözülür. 3 kuruşa düzeltilecek bir sorunla kalmazdı emin olun. Basit bir şey var ve anakartla alakası olduğunu da sanmıyorum. Sunduğu gerekçe saçma olsa da bir emek harcayıp sorunu çözdüyse el emeği vermekte sakınca yok bence.

Basit bir sorun görmüş, saçma bir gerekçe ile para istiyor sanırım. :) Anakart kısa devre yapacak olsa sebepsiz yere olmaz. Fiziksek bir hasar ya da fabrikasyon bir sorun olması gerekir. Fiziksel bir sebep yok sizin durumunuzda. Fabrikasyon bir sorun olsa garantiden çözülür. 3 kuruşa düzeltilecek bir sorunla kalmazdı emin olun. Basit bir şey var ve anakartla alakası olduğunu da sanmıyorum. Sunduğu gerekçe saçma olsa da bir emek harcayıp sorunu çözdüyse el emeği vermekte sakınca yok bence.
Yok daha yapilmadi suan olan bi olaydan bahsediyorum anakarti bekliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı