R5 5500 sisteme 10 bin TL civarı ekran kartı onerisi

9K'ya 3060 mantıklı olmaz. 4060 almaya çalışın derim.
11.500'e bu attığım model nasıldır? Asus gibi markalar bulunmaz değil mi bu rakamlara?
11.900'e 6700XT var ama işlemcin asla kurtarmaz 9.999'a 6700 gayet iyi 5500 bir süre idare eder seni.
Hocam darboğaz olması çok da problem değil benim için. Oyun odaklı almıyorum. İşlemcimi de yükselteceğim zaten. Hem yatırımlık hem uzun vadede değerini koruyabilecek kart bakıyorum. AMD'den çok fazla zarar ettim. 2.el'de değerini ne koruyor ne de satılıyor.

AMD kartları da satarken çok zorlanıyorum. Adı çıkmamış olsa düşünmeden alırdım.

Bundan 5-6 ay önce 2 ay boyunca 3060 satmaya çalıştım 5000e anca verebildim AMD ile alakası yok.

11.500'e bu attığım model nasıldır? ASUS gibi markalar bulunmaz değil mi bu rakamlara?

Hocam darboğaz olması çok da problem değil benim için. Oyun odaklı almıyorum. İşlemcimi de yükselteceğim zaten. Hem yatırımlık hem uzun vadede değerini koruyabilecek kart bakıyorum. AMD'den çok fazla zarar ettim. 2.el'de değerini ne koruyor ne de satılıyor.

12500'e aldığım 3060'ı 5000'e satabildim herkes zarar etti sorun AMD de değil.

11.500'e bu attığım model nasıldır? ASUS gibi markalar bulunmaz değil mi bu rakamlara?

O zaman 2 seçenek var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı