Hocam vallahi kabul edip etmeyin, forumda da bir sürü konu var bununla alakalı. Google aramasında da benzer şeyler var. Zaten performansta da Ryzen 5500 çok geride.
R5 5600 ve 5600X arasında neredeyse performans farkı çok çok az ama bu video da bile 15 14 FPS fark var. Bir önce ki videoyu izlerseniz 5500'ün 3600 ile aynı güçte oldugunu zaten görürsünüz. O yüzden 3600'lü karşılaştırma videosu attım.
3060 ti ile 3060 arasında da devasa farklar yok zaten. Bir sürü video var izleyebilirsiniz. Ryzen 5600 ile güncellediğinizde anlayacaksınız.
Doğrudur benim araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla bu şekilde. Eğer başka bir problem varsa arkadaşlar yardımcı olur. Güncelleme kısmında tartısmaya gerek bir konu görmüyorum, çünkü tüketim çağındayız. Biz burada tartıştık diye böyle bir şey varsa bile değişmez
Ayrıca LoL, Valorant ve bir sürü oyun güncellemelerle daha güçlü ve daha zor hale geliyor. LoL'den örnek alabiliriz. 1 yıl önce çalıştığı sistemler de bugün aynı çalışmayabilir. Bir sürü şeyler ekliyorlar oyuna. Ama 5500 3600'e eş olduğu için ben böyle bir öngörü yaptım. Dediğim gibi %100 doğru bir bilgi değil.