R5 5500 ve RTX 4060'lı sistem uyumlu mu?

Bütçe
32500
Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır bir PC toplamak istiyordum. Hazır sistemlere bakınıyordum ve bu konuda sizlerin de bilgilerinden yararlanmak isterim.

Halihazırda ilgilendiğim sistem içeriği şu şekilde;

AMD Ryzen 5 500 MPK işlemci.
ASUS TUF Gaming B550M - Plus Wi-Fi II anakart.
ASUS proart RTX4060 8 GB ekran kartı.
Patriot Viper Steel 32 GB 3200MHz RAM.
Patriot P300 1TB M.2 SSD.
PSU - ASUS TUF Gaming 750b - 750W.

Kasa olarak da ASUS'un TUF Gaming GT301 modelini tercih ettim.

Sıvı soğutucu eklemedim. Sizce bu sistem nasıl arkadaşlar? Darboğaz yapar mı? Ben öyle çok oyun oynayan biri de değilim, yine de sıvı soğutucu alınır mı? Bu sistem beni yarı yolda bırakır mı? Ya da bu sistemde şunu değiştir bunu ekle dediğiniz bir şeyler var mı?

Mmm bal gibi tek sıkıntısı ekran kartı 8 GB olması 16 GB yapabilirsen çok iyi olur.

Dostum neden yanlış bilgilendiriyim 5500 besler.
Beslemez demiyorum. Ama aralarında pek fark yok diyorsun. Dağlar kadar fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız sistem yerine bu alınabilir Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj
Rezalet sistem. PSU iyi değil. 5500 işlemci ve 4060 ekran kartı var. Sanırım dalga falan geçiyorsun? Adama AM5 - RTX 4060 Ti sistem öneriyorum sen gelmiş 5500 - 4060 sistem atıyorsun.

@efekaynn Sende insanlara yanlış bilgi verip paralarını boşa harcatmayı bırak. Giden para senin değil tabi.

Rezalet sistem. PSU iyi değil. 5500 işlemci ve 4060 ekran kartı var. Sanırım dalga falan geçiyorsun? Adama AM5 - RTX 4060 Ti sistem öneriyorum sen gelmiş 5500 - 4060 sistem atıyorsun.

Sende insanlara yanlış bilgi verip paralarını boşa harcatmayı bırak. Giden para senin değil tabi.
Dostum ben kimsenin parasını boşa harcatmıyorum. Oyun oynamıyorum demiş adam 5500 gayet yeter niye fazladan para versin boşu boşuna?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı