R5 5500 vs R5 5600

Düşünmeye gerek yok. Bütçe var ise R5 5600 al. Konunun 144 Hz monitörün olması ile alakası yok. Oynayacağın bir oyunda 144 FPS veriyor diye dert etmezsin ama diğer oyunlarda daha düşük FPS verebilir. En basit örnek valorant. Güncelleme geldikçe aldığın FPS düşüyor, şu an yeterli dersin ama oyuna bir güncelleme getirirler performansın düşer.

Düşünmeye gerek yok. Bütçe var ise R5 5600 al. Konunun 144 Hz monitörün olması ile alakası yok. Oynayacağın bir oyunda 144 FPS veriyor diye dert etmezsin ama diğer oyunlarda daha düşük FPS verebilir. En basit örnek Valorant. Güncelleme geldikçe aldığın FPS düşüyor, şu an yeterli dersin ama oyuna bir güncelleme getirirler performansın düşer.

Hocam sen yetkili bir abiye benziyorsun FiveM ve Rust'ta kaç FPS alırım.

Hocam sen yetkili bir abiye benziyorsun FiveM ve Rust'ta kaç FPS alırım.
Yetkili falan değilim hocam yanlış düşünme :D. Konu için benden çok daha bilgili kişiler zaten yorum yapmış, Ryzen 5 5600 almanın daha mantıklı olduğunu söylemişler. Bende Ryzen5 5600 kullanıyorum ve memnunum. Sorduğun oyunları daha önce oynamadım ama ekran kartı modelini söylersen test videolarını atabilirim.

Yetkili falan değilim hocam yanlış düşünme :D. Konu için benden çok daha bilgili kişiler zaten yorum yapmış, Ryzen 5 5600 almanın daha mantıklı olduğunu söylemişler. Bende Ryzen 5 5600 kullanıyorum ve memnunum. Sorduğun oyunları daha önce oynamadım ama ekran kartı modelini söylersen test videolarını atabilirim.

RX 6600 hocam bir de şu anki işlemcim R5 Pro 4650G R5 5500e geçersem FPS uçuşu yaşar mıyım?

RX 6600 hocam bir de şu anki işlemcim R5 Pro 4650G R5 5500e geçersem FPS uçuşu yaşar mıyım?
R5 5500'e geçersen FPS artışı yaşayacaksın ama iki üç katına çıkacağını sanmıyorum. İşlemcinin testlerine baktım ve fena değil. R5 5500 alacaksan durum bu.

R5 5500'e geçersen FPS artışı yaşayacaksın ama iki üç katına çıkacağını sanmıyorum. İşlemcinin testlerine baktım ve fena değil. R5 5500 alacaksan durum bu.

Link yok hocam

R5 5500 alsam dedin diye R5 5600 hakkında video atmadım ve dediğin oyunların test videoları eski diye onları da atmadım. Güncel olarak R5 5600 vs R 5 5500 arasındaki farkı görmen için link bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı