Hocam Manuel yaptım bazı ayarlar var şimdi ne yapacağımMacun idare eder tozlanmış olabilir.
Normalde PBO Advanced seçeneği olması lazım, veya manual, BIOS güncel mi?
Hocam Manuel yaptım bazı ayarlar var şimdi ne yapacağımMacun idare eder tozlanmış olabilir.
Normalde PBO Advanced seçeneği olması lazım, veya manual, BIOS güncel mi?
PPT Limit, TDC limit, EDc limit soctdclimit socedclimit, precision Boost OverDrive scalar, max cpu Boost clock OverDrive, platform termal throttle limit çıktı. Resim niyeyse yuklenmıyor forumaCurve Optimizer çıktı mı?
All cores ve per core var ama sayı girilmiyorOna girip, all Core-negative- -30 (eksi) yapacaksınız sonra kaydedip çıkın, eğer sistemde çökme olursa bu değeri 25-20-15 diye tek tek küçülterek deneyeceksiniz.
Hocam girdim negative 30 yazıyor zatenAll cores ve per core var ama sayı girilmiyor
Hocam peki bu AMD Ryzen Master bilgisayarımda yüklü önceden bununla yapmıştım. Sileyim mi kalsın mı?All Core olacak, negative olacak, 30 olacak, PBO'yu Auto yapınca Curve Optimizer kapanabilir, PBO manual kalsın.
PBO'yu Auto yapınca Curve Optimizer kapanmıyorsa Auto'da yapabilirsiniz.
Bunları yaptıktan sonra bir de bilgisayarın iyice tozunu aldım ama değişen pek bir şey olmadıAll Core olacak, negative olacak, 30 olacak, PBO'yu Auto yapınca Curve Optimizer kapanabilir, PBO manual kalsın.
PBO'yu Auto yapınca Curve Optimizer kapanmıyorsa Auto'da yapabilirsiniz.
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama son bir sorum olacak. Bu -30'u -31 -32 civarı yaparsam sıcaklık daha da düşer mi?Ryzen Master yaptığınız ayarları değiştirir onu kaldırın, bir de macun yenilemek lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.