R5 5500U Proxmox ile Hackintosh

BERKAN777888

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
IGPU
Anakart
Asus
İşlemci
R5 5500u
Selam. Bugün araştırırken proxmox ile Hackintosh oluyormuş ve denemek istedim ama biraz karışık geldi. Yardım edebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorla kurmayı denesek?
Hocam biz önceden açtığınız konular da o kadar söyledik, uyumsuz sisteme kursanız pişman olursunuz çünkü grafik hızlandırma olmaz. Sistem öyle bir kilitlenir ki, keşke kurmasaydım dersiniz. Zorla burada bize emir verdiniz resmen. Ya uyumlu bir sistem alın, ya da Mac alın ve insanlara emir vermeyin. Önceden açtığınız konu da bize "Alem uyumsuz sisteme Windows 11 kuruyor siz macOS kuramıyorsunuz yazıklar olsun" dediniz. Bize böyle bir şey deme hakkınız yok. Ben yardımcı olmayacağım, belki diğer üyeler yardımcı olur.

Son düzenleme:
@e.n.e.s hocam Clover ile denesek siz gerekli ayarlamaları yapıp denesek belki olur?
Siz demiştiniz doğru ayarlamaları yaptıktan sonra kurabiliriz dediniz.

Siz bu Intel işlemcide dahat rahat olur dediniz ve sustunuz ben size rehber de buldum.

@e.n.e.s hocam Clover ile denesek siz gerekli ayarlamaları yapıp denesek belki olur?
Siz demiştiniz doğru ayarlamaları yaptıktan sonra kurabiliriz dediniz.
Kursanız ne olacak ki hocam? Çok kötü bir performans alırsınız ve pişman olursunuz kurduğunuza. Keşke sadece kötü olan performans olsa. Görüntü bozulmaları bile olur uyumsuz grafik birimi ile. Kısacası boşuna uğraşıyorsunuz kurmakla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı