Geliştirici biz değiliz. Sanmıyorum belli bir süre öyle bir gelişme olacağını.
Amacın ne dostum?@Recep Baltaş hocam sizle bir denesek?
Desteklemiyor diye cevap verdiğimizi görüyorum konularına bakınca.Big Sur kurmak.
Denmiş işte. Biz de bunu söylüyoruz. Kurmanın boşa uğraş olduğunu söylüyoruz. Sanal makineden alacağın performans daha yüksek olur.Kurulabiliyor ama grafik hızlandırma çalışmıyor.
Sizin soylediğiniz bu laptopa asla kuramazsınız.Denmiş işte. Biz de bunu söylüyoruz. Kurmanın boşa uğraş olduğunu söylüyoruz. Sanal makineden alacağın performans daha yüksek olur.
Nerede söylemiş göremiyorum hocam? Grafik birimi uyumsuz diyoruz kurmakla ısrar ediyorsunuz. Neden uyumlu sistem toplamak/Mac almak varken 5'den fazla konu açıp benim yerime siz EFI hazırlar mısınız diyorsunuz emir verir gibi? Sistem uyumsuz zorlamaya gerek yok.Sizin soylediğiniz bu laptopa asla kuramazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.