R5 5500U sistemde RDR 2'de klavyede gecikme oluyor

Mupetto

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 senedir Steam üzerinden aldığım RDR2 adlı oyunu dizüstü bilgisayarımla harici klavye (Microsoft klavye) kullanarak 650 saatin üzerinde oynadım. 10 gün önce neden olduğunu anlamadığım bir anda klavyem komutları geç algılamaya başladı ve oyunu oynayamaz hale geldi. Ne yaptıysam yararı olmadı. Yapımcı Rockstar'a defalarca ticket atmama rağmen hiçbirinde sorunu çözecek bir yardım alamadım. Steam üzerinden başka oyunları gayet iyi bir şekilde oynayabiliyorum. Bu yazıyı da klavyemle yazdım. Ama RDR2 oyununu açtığım anda klavyem yavaşlıyor ve komutlar 3-5 saniye gecikme ile gerçekleşiyor.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim.
Dizüstü bilgisayarım.

Cihaz adı Honor.
İşlemci AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 2.10 GHz.
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,3 GB)
Cihaz kimliği 17BBF448-FF51-4F13-AAEA-F2C019EEFadc
Ürün kimliği 00342-41451-80600-AAOEM
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Kalem ve dokunma bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok.

Son düzenleme:
Merhaba. 2 senedir Steam üzerinden aldığım RDR2 adlı oyunu dizüstü bilgisayarımla harici klavye (Microsoft klavye) kullanarak 650 saatin üzerinde oynadım. 10 gün önce neden olduğunu anlamadığım bir anda klavyem komutları geç algılamaya başladı ve oyunu oynayamaz hale geldi. Ne yaptıysam yararı olmadı. Yapımcı Rockstar'a defalarca ticket atmama rağmen hiçbirinde sorunu çözecek bir yardım alamadım. Steam üzerinden başka oyunları gayet iyi bir şekilde oynayabiliyorum. Bu yazıyı da klavyemle yazdım. Ama RDR2 oyununu açtığım anda klavyem yavaşlıyor ve komutlar 3-5 saniye gecikme ile gerçekleşiyor.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim.
Dizüstü bilgisayarım.

Cihaz adı Honor.
İşlemci AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 2.10 GHz.
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,3 GB)
Cihaz kimliği 17BBF448-FF51-4F13-AAEA-F2C019EEFadc
Ürün kimliği 00342-41451-80600-AAOEM
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Kalem ve dokunma bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok.
Merhaba, aynı problemi yaşıyorum. 500 saate yakın bir oynama sürem var Steam üzerinde, yaklaşık 1 ay önce bu problem başladı. Bilgisayara format dahi attım sorunu çözemedim.

Sadece RDR 2 oyununu açtığım anda bu problem oluyor, başka hiç bir oyun veya programda bu sorunu yaşamıyorum.

Siz problemi çözebildiniz mi acaba ?

Merhaba. Reddit'e yazmıştım şöle bi cevap geldi. Linkte çözümü var. Ben denedim işe yaradı. Ama her oyuna girdiğinizde aynısını yapmanız lazımmış. Ve geçici bi çözüm olduğunu yazmışlar Siz de bi deneyin sonrasında buradan bilgi paylaşın lütfen.

"Known issues since the last update. Seems to happen when you ALT/TAB more than anything. Several posts here and on Steam forums.
Here's a solution that looks like it works for most, but you have to do it everytime the issue occurs."
Reddit - Dive into anything

Hocam çok teşekkürler ya, 15-20 gündür bu problemi yaşıyorum. 2 gün önce bilgisayara format attım sırf bu yüzden yine çözülmemişti. Adımları uygulayarak çözdüm.

Bu sorunu bir sürü kişi yaşadığına göre oyundan kaynaklı bir sorun bence, çözülene kadar her oyunu açtığım da bunu yapacağım artık.

Tekrardan çok teşekkürler yaklaşık 20 gündür buna uğraşıyordum.

Seni çok iyi anlıyorum kardeşim. Ben de bulana kadar denemediğim şey kalmadı. Ama sadece RDR2 de yapıyordu. Sonunda bu çözümü bulabildim. Bu arada oyundan da soğudum. Bazen de metal detektör çalışmıyor. Onun için de ayrı bi şeyler yapman gerekiyor. Paramla rezil oldum diyebilirim. Sana da da geçmiş olsun . İyi oyunlar .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı