Yeni toplanan RTX 4060 sistem Windows 11'de yavaş çalışıyor

Metehan.x

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yeni bilgisayar aldım ve kurulumunu yaptım. Bilgisayarı açtım, BIOS ekranına ulaştım. Windows 11 yüklemek istediğimde flaş belleği oluşturdum (Microsoft'un kendi sitesinden yükledim) fakat sürekli hatalar meydana geldi, yeniden başlaması gerekti. Bir şekilde masaüstüne geldi Windows 11 kurma işlemi. Şimdi de bilgisayar aşırı yavaş. Sorun nedir, nasıl çözebilirim?

Sistem Özellikleri:
RTX 4060.
Ryzen 5 7600X.
Corsair 2x16 5600 MHz RAM.
M.2 SSD 1 TB 7600/6000.
B650M-P.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk sağlık testi ve hız testi yapmayı deneyebilir misin? Belki SSD de hatalı üretim sorunu vardır.

Tekrar format atmayı deneyebilirsiniz. USB'yi yazdırmak için hangi programı kullandığınızı bilmiyorum ama eğer denemediyseniz "Rufus" programı ile tekrar deneyebilirsiniz. Eğer yine sorun oluyorsa muhtemelen SSD ile ilgilidir.

Disk sağlık testi ve hız testi yapmayı deneyebilir misin? Belki SSD de hatalı üretim sorunu vardır.
Hemen size dönüş yapacağım.

Tekrar format atmayı deneyebilirsiniz. USB'yi yazdırmak için hangi programı kullandığınızı bilmiyorum ama eğer denemediyseniz "Rufus" programı ile tekrar deneyebilirsiniz. Eğer yine sorun oluyorsa muhtemelen SSD ile ilgilidir.
Rufus ile yazdırdım win 11'i 1 2 kez format attım fakat kurulumda hata veriyor. Yeniden başlıyor bi önceki ekrana atıyor gibi sorunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı