R5 5600 3060 Ti sistemde Windows 11'e geçilir mi?

Ahmeet8

Hectopat
Merhaba, bilgisayarım her zaman bana Windows 11'e geçmemi tavsiye ediyor. Donanımımda 16 GB RAM, Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 Ti bileşenleri mevcut. Şu an oyunları, işimi vb. her şeyi optimize ve güzel şekilde Windows 10 üzerinden sürdürüyorum. Fakat Windows 11'in tasarımı gerçekten hoşuma gidiyor, geçersem bir sorun yaşar mıyım? Hala problemleri var mı?

Merhaba, bilgisayarım her zaman bana Windows 11'e geçmemi tavsiye ediyor. Donanımımda 16 GB RAM, Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 Ti bileşenleri mevcut. Şu an oyunları, işimi vb. her şeyi optimize ve güzel şekilde Windows 10 üzerinden sürdürüyorum. Fakat Windows 11'in tasarımı gerçekten hoşuma gidiyor, geçersem bir sorun yaşar mıyım? Hala problemleri var mı?
Temiz formatla geçersen sorun yok ama yükselterek yaparsan çok sıkıntı çıkıyor.

R5 5600 ve 6700xt ile geçtim. Benzer sistem. Sıkıntı yaşamadım memnunum. Masaüstü olarak Win 10 daha hızlı. Bu demek değil ki 11 çok yavaş. Ayrıca oyunlarda 2-3 fps daha iyi gibi geldi bana Windows 11.

Geçilebilir. Ben şahsen Windows 11'i pek sevmiyorum orası ayrı ama bu benim kendi fikrim sizi bağlamıyor. Windows 10 desteği kesilse bile LTSC sürümüne geçip devam ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı