R5 5600 3060 Ti sisteme monitör önerisi

Hocam o onların ilgisizliği şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşayanı görmedim çevremde https://www.akakce.com/c/?z=134&v=4719&s=28&p=967476017&c=21527&g=2066395225&f=/r/?pr=967476017&vd=4719&pg=2066395225

Maalesef sadece çevreniz monitör almıyor Türkiye'de bu monitörü sırf F/P olduğu için alan bir sürü kişi var şu anda ve çoğunluk ölü piksel sorunu ile karşı karşıya. Bir monitör alacaksanız evet çevrenize sorabilirsiniz fakat kendiniz'de ayrı detaylı bir araştırma yapmanızı öneririm.

Maalesef sadece çevreniz monitör almıyor Türkiye'de bu monitörü sırf F/P olduğu için alan bir sürü kişi var şu anda ve çoğunluk ölü piksel sorunu ile karşı karşıya. Bir monitör alacaksanız evet çevrenize sorabilirsiniz fakat Kendiniz'de ayrı detaylı bir araştırma yapmanızı öneririm.

Hocam bende G3 aldım samnung onda da ölü piksel sorunu oluyordu hiç yaşamadım.

Bu sisteme 2K 144hz monitör gider. Gerekirse 2.el temiz bir monitör al ama ne yap et sakın 27" 1080p ye bulaşma.
Öneri var mı peki

Maalesef sadece çevreniz monitör almıyor Türkiye'de bu monitörü sırf F/P olduğu için alan bir sürü kişi var şu anda ve çoğunluk ölü piksel sorunu ile karşı karşıya. Bir monitör alacaksanız evet çevrenize sorabilirsiniz fakat kendiniz'de ayrı detaylı bir araştırma yapmanızı öneririm.
Peki aldığım sistemin fiyatı 18.000 sizce normal mi özellikler açısından fiyatına göre iyi mi

Arkadaşlar lütfen 1080p önermeyelim. Sıkıntı çıkıyor insanlara yanlış bilgilendirme de vermeyelim lütfen. 2k monitör olmazsa sıkıntılar çıkabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı