R5 5600 - 4060 sistemde CS2 akıcı değil

İşletim sistemi
Windows 10

strafeleather

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
Ryzen 5 5600
CS dosyaları bozulduğu ve düzeltilemediği için silip tekrar yükledim hatta HDD'den SSD'ye aldım. Birebir aynı ayarlar hatta sorunun üzerine NVIDIA performans ayarları bile yaptım ancak sorun ekte göründüğü gibi. Akıcı olmayan bir oyun deneyimi. 180 Hz monitörüm var. Fps_max 240 yaptığımda sağda 200 civarı solda sürekli 240 gösteriyor. Ancak 200 olduğunu hissedebiliyorum. Fps_max 0'da FPS yine uçuyor o konuda sorunum yok. Oyun her türlü akıcı değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    3 MB · Görüntüleme: 33
Yüksek FPS'te akıcı gözükmemesinin genelde çözümü vsync açmaktır, fakat Counter-Strike gibi bir oyunda çok fazla input-lag yaşarsın, oyun ayarlarından net_graph'i açıp fotoğraf gönderebilir misin ve Multi-core rendering kullanıyor musun?

Hocam net graph kodunu bulamadım. CS2'de kalktı diye biliyorum. Ayrıca sinirden görseli eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın ekledim şimdi. Mirage'de FPS 170'lere kadar düşüyor. Multi Core rendering ayarını da bulamadım.

Hocam net graph kodunu bulamadım. CS2'de kalktı diye biliyorum. Ayrıca sinirden görseli eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın ekledim şimdi. Mirage'de FPS 170'lere kadar düşüyor. Multi Core rendering ayarını da bulamadım.
Belki alakasız gelebilir ama önceki sistemimde ben de aynı sorunu yaşıyordum. En son çare olarak format atmıştım ve düzelmişti. :D

Belki alakasız gelebilir ama önceki sistemimde ben de aynı sorunu yaşıyordum. En son çare olarak format atmıştım ve düzelmişti. :D

Gerçekten anlamıyorum durduk yere D diskimde ki tüm oyunlar nasıl kırılabilir? Lütfen bir önceki konumu okur musunuz müsaitseniz.

Anlık olarak V-Sync açtım ve fps_max 0 yaptım. En azından 180 sabit alıyorum.

Son düzenleme:
+mat_queue_mode 2
Başlangıç'a bunu yazar mısın
Olmaz ise bunlarıda ekle
-threads x ( ne kadar varsa +1) +fps_max 0 -forcedpreload 1 -high -fullscreen -vulkan

Bunu yazmak daha kötü yapıyorsa, baştakini silebilirsiniz.

fps_max 0 yapmak frametime'ı arttırabilir, msi afterburner var ise ordan fps kısıtlamanız daha sağlıklı olur.

+Mat_queue_mode 2
Başlangıç'a bunu yazar mısın?
Olmaz ise bunları da ekle.
-Threads X ( ne kadar varsa +1) +fps_max 0 -forcedpreload 1 -high -fullscreen -Vulkan

Bunu yazmak daha kötü yapıyorsa, baştakini silebilirsiniz.

Fps_max 0 yapmak Frametime'ı arttırabilir, MSI Afterburner var ise oradan FPS kısıtlamanız daha sağlıklı olur.

Yazdım hocam ama benim için herhangi bir şey değişmedi, ben çözümü V-Sync açıp fps_max 240 yapmakla buldum şu an eskisinden bile daha akıcı. Sabit 180 alıyorum. Galiba oyunun FPS kısıtlaması ile ilgili bir hatası bende çözemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı