R5 5600 alınır mı?

Eğer kasanıza falan sığıyorsa bu iki soğutmadan biri alınabilir:

SE 224 daha iyi sonuç verecektir ama az bir farkla daha pahalı.

Olur fakat daha üst işlemcilerde kullanılır. Tabii sende takabilirsin ama bir işlemci parası soğutucuya vermenin anlamı yok. Örneğin 7900X olsa daha çok elektrik çekip dolayısı ile daha çok ısınacağı için öyle olsa al derim. Ama 5600 gayet kule tipi bir soğutma ile soğur. Bütçeni söyle ona göre bir hava soğutma öneriyim.

Hava soğutma için hiç bütçe düşünmemiştim aslında, önerebileceğin farklı fiyatlarda birkaç hava soğutucu önerin varsa okumaktan zevk duyarım

Eğer kasanıza falan sığıyorsa bu iki soğutmadan biri alınabilir:

SE 224 daha iyi sonuç verecektir ama az bir farkla daha pahalı.
Kasayı söylesem siz anlayabilir misiniz?bu konuda bilgi sahibi değilim. Kasa modeli Thermaltake S200 TG 650W

Hava soğutma için hiç bütçe düşünmemiştim aslında, önerebileceğin farklı fiyatlarda birkaç hava soğutucu önerin varsa okumaktan zevk duyarım

Hava soğutma için hiç bütçe düşünmemiştim aslında, önerebileceğin farklı fiyatlarda birkaç hava soğutucu önerin varsa okumaktan zevk duyarım.

Kasayı söylesem siz anlayabilir misiniz? Bu konuda bilgi sahibi değilim. Kasa modeli Thermaltake S200 tg 650W.

Kasaya sığıyor. Bir tek 224'e baktım.

Hava soğutma için hiç bütçe düşünmemiştim aslında, önerebileceğin farklı fiyatlarda birkaç hava soğutucu önerin varsa okumaktan zevk duyarım.

Kasayı söylesem siz anlayabilir misiniz? Bu konuda bilgi sahibi değilim. Kasa modeli Thermaltake S200 tg 650W.

Anakartınızında önemi var RAM'ler yakınsa soğutucuya çakışır hava soğutucu almayı düşünüyorsanız anakartı da söyleyin ona da bakalım.

Çarpmaz hocam siz yine de detaylı araştırırken Technopat'a bir daha bu soğutucuyla ilgili konu açın kafanızda soru işareti kalmasın.
Çok sağ olun bayım, bu tip soğutucularda termal macun yeniledikten sonra yapışma sıkıntısı ve anı bir hareket sonucunda işlemci pinlerinin yamulması riski var diye biliyorum, herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?

Çok sağ olun bayım, bu tip soğutucularda termal macun yeniledikten sonra yapışma sıkıntısı ve anı bir hareket sonucunda işlemci pinlerinin yamulması riski var diye biliyorum, herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?

Termal macun konusunda sıkıntı yaşamazsınız ama pin konusunda bir şey söyliyemiycem dikkatli kullanımda risksiz ve sıkıntısız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı