Ryzen 5 5600 almayi dusunuyorum Valorant tarzi FPS oyunlari oynuyorum genellikle. Sorun yasatir mi veya yerine bir oneriniz var mi?
Ryzen 5 5600 almayi dusunuyorum Valorant tarzi FPS oyunlari oynuyorum genellikle. Sorun yasatir mi veya yerine bir oneriniz var mi?
Düşünmeden al.Ryzen 5 5600 almayi dusunuyorum Valorant tarzi FPS oyunlari oynuyorum genellikle. Sorun yasatir mi veya yerine bir oneriniz var m
Herkes 5600'ün çöp 5600X ile arasında daglar kadar fark oldugunu söyluyor. Eger anakart ıle uyumlu ise X modelıne de bakabilirsin.
Anakart olarak aklinizda bi oneriniz var mi acaba?Fazlasıyla iyi bir işlemci işinizi görür.
Anakart uyumlu değil ama.
Herkes 5600'ün çöp 5600X ile arasında daglar kadar fark oldugunu söyluyor. Eger anakart ıle uyumlu ise X modelıne de bakabilirsin.
Anakart olarak aklinizda bir oneriniz var mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.