A320 m Pro e anakart GTX 1050 Ti ekran kartı Ryzen3 2200G işlemcim var. Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum. BIOS'um güncel bana bir sıkıntı yaratır mı? 4 5 ay içinde de ekran kartı anakartı değiştirmeyi düşünüyorum. Darboğaz yapar mı bilgisayarım?
İşlemci ekran kartından güçlüyken nasıl darboğaz oluyor?Ekran kartı alana kadar darboğaz yapar.
Önceliğin o anakarttan kurtulmak olmalı.
2. elden temiz B450 bakabilirsiniz.Önerebileceğiniz F/P anakart var mı Max 3K olacak bir şekilde.
Darboğaz sadece işlemci güçsüzken olmaz. Sonuçta düzgün performans verecek bir ekran kartı da kullanmamış oluyor. Ekran kartının işlemciye olan darboğazı var.Önceliğin o anakarttan kurtulmak olmalı.
İşlemci ekran kartından güçlüyken nasıl darboğaz oluyor?
Neden? Anakartı destekliyor R5 5600? Önceliği GTX 1050 Ti'dan kurtulmak bence.Önceliğin o anakarttan kurtulmak olmalı.
İşlemci ekran kartından güçlüyken nasıl darboğaz oluyor?
Darboğaz sadece işlemci güçsüzken olmaz. Sonuçta düzgün performans verecek bir ekran kartı da kullanmamış oluyor. Ekran kartının işlemciye olan darboğazı var.
2200G ile alacağı hiçbir ekran kartını besleyemez. En azından işlemciyi değiştirse 1 nebze performans artışı olurNeden? Anakartı destekliyor R5 5600? Önceliği GTX 1050 Ti'dan kurtulmak bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.