R5 5600 bilgisayar ilk açıldığında fazla kullanılıyor

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
RAM
Gskill Ripjaws 2x8
Anakart
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX
Merhaba. Bilgisayarı açtığımda işlemci çok kullanılıyor ve bunun sorunu gereksiz uygulamaların çok yüksek seviyesinde CPU'yu kullanması. Görev Yöneticisi'nden yakaladığım kadarıyla yakaladığım kadarıyla derken Görev Yöneticisi'ni açtığımda 1 saniye bile sürmeden o uygulama çok düşük seviyesine düşüyor veya kapanıyor. Yakaladığım uygulamalar: Windows PowerShell, haberler, hizmet ana bilgisayar. Hatırladığım kadarıyla bunlar vardı. Dün yaşandı bu olay. Ve bu günde devam ediyor. İşlemcinin fanı hızlanıyor. Bir şey biliyorsanız yazın PC'yi yeni aldım bu konularda çok stresli ve gerginim.

Daha sonra ise işlemcinin fanı normale dönüyor ve kullanımda %10'nun üstüne çıkmıyor.
(Görev Yöneticisi'nden değil, AMD Adrenalin Edition'dan baktım)

Son düzenleme:
Bunu.

Bu olay bende de oluyor, sanırım normal. Açılması gereken programları başlangıçta açmak için oluyor büyük ihtimalle.

Bu 2 gün önce oldu dün de devam etti bugün de şimdi yaşadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı