R5 5600 boşta 60 dereceyi görüyor

blurryface01

Hectopat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V 4000Mhz CL18 DDR4 Dual Kit Ram
Anakart
GIGABYTE B550M K 4733MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HD
Henüz 2 ay önce topladım bilgisayarımı yani termal macunu falan her şeyi okey. Fakat İstanbul sıcakladığı gibi bilgisayar da aşırı ısınmaya başladı yük altında değil iken işlemcim 60 derece görüyor. Oyun oynarken ise 85-90 derece arası görüyor. Bana önerebileceğiniz bir işlemci sıvı soğutma var mıdır? E-ATX kasa tipi kullanıyorum AM4 soket uyumlu bir işlemci sıvı soğutmaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Henüz 2 ay önce topladım bilgisayarımı yani termal macunu falan her şeyi okey. Fakat İstanbul sıcakladığı gibi bilgisayar da aşırı ısınmaya başladı yük altında değil iken işlemcim 60 derece görüyor. Oyun oynarken ise 85-90 derece arası görüyor. Bana önerebileceğiniz bir işlemci sıvı soğutma var mıdır? E-ATX kasa tipi kullanıyorum AM4 soket uyumlu bir işlemci sıvı soğutmaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu havalarda stok fan için normal değerler, sıvı gereksiz kule tipi soğutucu işini görür.

65 watt tdp değerine sahip bir işlemci için sıvı soğutmaya gerek yok arkadaşın da söylediği gibi kule tipi soğutucu yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı