R5 5600 için 200 TL termal macun önerisi

Blue_Lightstrike

Hectopat
Daha fazla  
R5 5600 kullanıyorum, boşta iken 60 derece civarı oyun oynarken 90 civarı oluyor, stock fan kullanıyorum malum havalara da sıcak kaliteli bir termal macun önerebilir misiniz?

Bütçem 200-300 TL civarı.

O işlemci için stok fan yetersiz bu arada, ucuza bi kule tipi fan alsanız çok iyi olur dark freezer x123 550 lira falan olması lazım 20-30 derece fark ettiriyor o bile.

Ben R7 3700X aldım thermal grizzy kyranaut aldım.
Yaklaşık 3 saat darboğaz ile kastıra kastıra oyun oynadım bana mısın demedi.

Normal termal macunlar içerisinde ne güçlüsü o eğer kullamak istemezseniz veya farklı dersenizde Thermalright TF7 veya Artics MX-4'ü önerebilirim.

Termal macuna boşa para harcarsınız, stok soğutucunun kapasitesi belli dünyanın en iyi macunu bile kurtarmaz, bütçeyi bir tık arttırıp bunu alın ısı derdinden kurtulun.

Kasa soğutucu yüksekliğini kontrol edin yüksekliği 155mm.

Termal macuna boşa para harcarsınız, stok soğutucunun kapasitesi belli dünyanın en iyi macunu bile kurtarmaz, bütçeyi bir tık arttırıp bunu alın ısı derdinden kurtulun.

Şimdi konuda bağımsız bir sadece marka üzerine bir soru 135W'ı 4 tane bakır ısı borusu ile soğutacak ve bu kadar düşük bir soğutucuya gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet önerdiğiniz gibi bunu alabilirim. ASUS Prime Case kasa herhalde sığar, ölçeceğim şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı