yigido0990
Hectopat
Daha fazla
- Anakart
- B450M S2H
- İşlemci
- R5 5600
R5 5600 işlemci siparişini verdim ve eski stok fan yeterli olmayacağı için soğutucu alacağım. Kasam Corsair SPEC-05 ve bu iki model arasında kaldım. 100 lira fazladan vermeye gerek var mıdır? Olduğunca az para harcamak istiyorum soğutucuya. Ek olarak X123'te termal macun geldiği için de daha cazip geldi. Bu ikisi dışında aynı bantta daha iyi soğutucu öneriniz var mıdır?
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Intel LGA 1851 & AMD AM5 Destekli Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...
Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik
Dark Freezer X127 ARGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam...