R5 5600 için Id-Coolıng SE-214-XT Argb alınır mı?

Görür, bütçe var ise 224 XT bakabilirsiniz, yok ise bu bütçeye alınabilecek en iyi soğutucularındandır.

Buradan alın, 100tl daha uygun ve site güvenilir.

810 TL, biraz da kargo ücreti var sanırım.
Bilmediğim yerden almak istemiyorum hocam. Hepsiburadan alacağım. Attığınız 224-xt'de aRGB yok.

Buradan alın, 100tl daha uygun ve site güvenilir.

810 TL, biraz da kargo ücreti var sanırım.
Birde hocam bunun içinden termal macun çıkıyor değil mi?

Bilmediğim yerden almak istemiyorum hocam. Hepsiburadan alacağım. Attığınız 224-xt'de aRGB yok.

Birde hocam bunun içinden termal macun çıkıyor değil mi?
Tek sıkımlık macun geliyor, sırf satıcı ve rgb olmadığından dolayı ısı konusunda performans düşüşü yaşayacaksınız, tabii ki sizin kararınız ama 224 XT almanız çok daha mantıklı olur. Macun ufak kare bir pakette geliyor, sakın yok diye gidip macun almaya falan çalışmayın, tüp içinde değil macun.

Tek sıkımlık macun geliyor, sırf satıcı ve rgb olmadığından dolayı ısı konusunda performans düşüşü yaşayacaksınız, tabii ki sizin kararınız ama 224 XT almanız çok daha mantıklı olur. Macun ufak kare bir pakette geliyor, sakın yok diye gidip macun almaya falan çalışmayın, tüp içinde değil macun.
Haklısınız fakat garanti falan sıkıntı çıkartır diye bilmediğim yerden almak istemiyorum. Birde ikisi arasında çok bir fark yok sanırsam, ben zaten ağır render işleri çok nadir yaparım çoğu zaman oyun oynuyorum.

Haklısınız fakat garanti falan sıkıntı çıkartır diye bilmediğim yerden almak istemiyorum. Bir de ikisi arasında çok bir fark yok sanırsam, ben zaten ağır render işleri çok nadir yaparım çoğu zaman oyun oynuyorum.

Selam bahsettiğiniz soğutucuyu aldınız mı? Aldıysanız sıcaklıklarınız nasıl memnun musunuz?

Selam bahsettiğiniz soğutucuyu aldınız mı? Aldıysanız sıcaklıklarınız nasıl memnun musunuz?
Evet hocam linkte attığımı aldım. R5 5600 işlemcide Spec Delta kasa ile oyun oynarken max 50 derece, stress testi yapınca max 57 dereceyi gördü. Görünüş olarak da güzel gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı