Çok mu daha iyi? Arasında sıcaklık olsa olsa 2 derece falan oynar.224 daha ucuz hocam hemde çok daha iyi 214'den.
Çok mu daha iyi? Arasında sıcaklık olsa olsa 2 derece falan oynar.224 daha ucuz hocam hemde çok daha iyi 214'den.
Aynen hocam milletin kafası basmıyor zaten o yüzden gidip 300-400 lira fazla veriyorlar demi.Çok mu daha iyi? Arasında sıcaklık olsa olsa 2 derece falan oynar.
Aynen hocam milletin kafası basmıyor zaten o yüzden gidip 300-400 lira fazla veriyorlar demi.
@neqetria siz ne yaşıyorsunuz hem benim önerdiğim soğutucuyu önerip hem de mesajımı beğenmiyorsunuz.
Arasında çok fark yok,onu belirtmek için beğenmedim attım.Aynen hocam milletin kafası basmıyor zaten o yüzden gidip 300-400 lira fazla veriyorlar demi.
@neqetria siz ne yaşıyorsunuz hem benim önerdiğim soğutucuyu önerip hem de mesajımı beğenmiyorsunuz.
Ya ne cahilsiniz arkadaş bilmeden sallıyorsunuz bir de bilmiş gibi konuşuyorsunuz.Aynen hocam milletin kafası basmıyor zaten o yüzden gidip 300-400 lira fazla veriyorlar demi.
Ya ne cahilsiniz arkadaş bilmeden sallıyorsunuz bir de bilmiş gibi konuşuyorsunuz.
Bütçe ne kadar?Hocamlar şimdi sıvı soğutmaya gerek yok diyorsunuz galiba kimse sıvı soğutma atmamış.
1,3 - 1,4 ama gerek yoksa bütçeyi harcamaya gerek yok kule tipi 700 lira daha ucuz.Bütçe ne kadar?
Kule.
Uçmayın hocam benim 120W'lık 5800x3D Arctic lf 360 ile 90 derece görüyor stres testinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.