Daha fazla
Hocam sizin macunun daha kaliteli olduğunu biliyorum inkar da etmiyorum ama arkadaş 5600 için istiyor bütçesini zorlamaya çok yoksa sizin ürünün daha kaliteli olduğunu biliyorum. Ayrıca diliniz konusunda size tavsiyem sivriliğini biraz azaltın, çok agresifsiniz "vizyonsuz" diye çağırmanıza lüzum yoktu şahsen. Kendi sistemimde 5900x kullanmam konusunda da, boşta 39 derece oyun sırasında da 145w çekerken 60 derece olan 12 çekirdekli işlemcimin sıcaklıklarının oldukça mâkul olduğunu düşünüyorum. Bu dereceler size fazla gelir belki ama benim için oldukça idealler.Peki sen nereden çıkartıyorsun bu macunun aynı kondisyonda stabil kalabileceğini? Birisi 1 sene stabil kalıp diğeri 5 sene mi stabil kalıyor anlamıyorum. En az 2 3 sene sürmesine gerek kalmayacak işte adam gibi bir macun öneriyoruz yine suçlu oluyoruz arkadaş. Git 5900x işlemciye mx4 sür sen 5 6 ayda bir.
Hepsini kullanmayacaksınız hocam.hocam teşekkürler. alakasız ama bişey daha sorcam mesela ben arctic aldım o 4 gramın hepsini mi işlemciye sıkcam yoksa yarısı falan mı?