R5 5600 için sıvı soğutmaya gerek yok.https://www.akakce.com/islemci-sogu...zer-ii-240-sivi-sogutma-fiyati,630164872.html düşünmeden alabilirsin 2 gün önce aldim 6 yil pompa garantili sessiz soğutma performansı cok iyi avrupa en iyi donanım ödülüne sahip mükemmel bir soğutucu tam bir fiyat performans ayni işlemcinin x modeli var bende boşta 35-38 derece yükte 60 geçmiyor ama radyatörü diğerlerine gore kalin kasa ölçümünü iyi yap
Sıvı soğutma istemiyormuş yeni fark ettim ama sıvı soğutma gerek yok derken neye göre yok mesela ben kocaman fani pcye takmak zorunda mıyım fan sesini dinlemek veyaR5 5600 için sıvı soğutmaya gerek yok.
Bunun gibi bir modele bakılabilir.
Sessiz ürünler var, sizin aldığınız ürün sesli olabilir. Konu sahibi sıvı soğutma istemiyorsa kasası geniştir, kule tipi soğutucu sorun çıkartmıyordur.Sıvı soğutma istemiyormuş yeni fark ettim ama sıvı soğutma gerek yok derken neye göre yok mesela ben kocaman fani pcye takmak zorunda mıyım fan sesini dinlemek veya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.