R5 5600 ID-Cooling SE 214-XT ile Cyberpunk 2077 oynarken 88 derece oluyor

Önemli değil o. Kasa fanı anakart yerine güç kaynağına bağlıysa öyle yazıyor diye biliyorum.
ne yapıcam hiç bilmiyor elimde para da kalmadı :( Ekran kartı aldım dediler ki darboğaz var işlemci al işlemciyi aldım bu sefer de bilgisayar ısınmaya başladı dediler stok fanı at yerine id cooling se 214 xt al onu aldık buda aynı durum ne yapıcağımı şaşırdım artık

Sen devirdaim i bağlantısını CPU fan a bağladın , ondan öyle pwm sinyali gönderen pump fan yada sistem fan olması lazım ( ama bunlar fan için değil pompa için ordan aldığı pwm sinyaline göre hem pompa hem fanlar sıcaklık seviyesi yükselir yada düşer, bios daki ayar pwm ve otomatik tikli olacak ) .

Sen devirdaim i bağlantısını CPU fan a bağladın , ondan öyle pwm sinyali gönderen pump fan yada sistem fan olması lazım ( ama bunlar fan için değil pompa için ordan aldığı pwm sinyaline göre hem pompa hem fanlar sıcaklık seviyesine yükselir yada düşer, bios daki ayar pwm ve otomatik tikli olacak ) .
Valla hocam ağzına sağlık fakat yazdığından hiç birşey anlamadım.

Hocam yapılabilecek pek bir şey yok sorunun kaynağına kimse detaylı incelemeden bulamaz.
Son olarak güvenilir bir bilgisayara veya bu işten anlayan birisine söktürüp takın. Tam oturmamış olabilir.

CPU fan değil de pump fan a tak kablosunu .

IMG20230407223413.jpg
IMG20230407223441.jpg
IMG20230407223413.jpg

1ci foto cpu fan
2 ci foto kalemle gösterdiğim pompa fan bağlantısı .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı